Fajne miejsce do pstrykania3 wyszła najlepiej msz. Poprawiona przez helmutha 1 też fajna.Szkoda że pogoda nie była inna, z ładnymi chmurami było by......
![]()
Fajne miejsce do pstrykania3 wyszła najlepiej msz. Poprawiona przez helmutha 1 też fajna.Szkoda że pogoda nie była inna, z ładnymi chmurami było by......
![]()
helmuth- Wielkie dzięki. Faktycznie teraz widzę, że trzeba prostować. Podobają mi się również Twoje poprawki. Walczyłem z tymi fotkami ale nic wiecej nie umiem w nich poprawić. Jak poprawie skały to tracę niebo które i tak jest cieniutkie. Jak Ty to robisz?
Forever_k3w-miejsce rzeczywiście cudowne, pewnie gdyby była lepsza pogoda to i moje umiejętnościpozwoliłyby na pokazanie tego piękna.
Dzięki za opinie.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Takie proste jak to piszesz
Niestety zabawę z warstwami dopiero rozpoczynam i strasznie ciężko idzie ale nie zamierzam się poddawać.
Dzięki za odpowiedź, teraz znam już kierunek - nic tylko uczyć się i trenować.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Cieszę się, że mogłem pomóc![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witam.
Kolejne fotki poddaję Waszej ocenie i krytyce.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Nie no! 15 rewelacja! Az mnie ciarki przeszly! Gdzie to jest?
Ja sie nie znam na krajobrazach, ale czy nie byloby lepiej gdybys stanal centralnie na wprost tej rzeki/kanalu tak zeby miec ja w srodu a reszte po bokach symetrycznie skadrowac?
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
No to kiedy nastepna wycieczka? Mysle ze warto wrocic, koledzy i kolezanki z forum napewno mysla podobnie - moze jakas zrzuta na bilet dla Ciebie??![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach