OK wezmę to pod uwagę
Kilka nastepnych zdjęć
OK wezmę to pod uwagę
Kilka nastepnych zdjęć
E-30 + ZD12-60SWD + ZD50-200SWD + ZD50 + Metz 48 AF-1
Mam takie rajstopy jak Agnieszka więc widzę ,że kolory jakieś takie niemrawe na tym zdjeciu, bo rajstopy mają bardzo żywy lila- kolor, a tu go nie ma, bardzo podoba mi się portret Moniki, pani na ostatnim mogłaby siedzieć centralnie na tej ścienie za nią
bardzo fajne 6
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 2.11.09 o 23:18
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
ufff hot1.super i modelka i sceneria ...i zdjęcie
2.hmmm bokeh oryginalny?
3.super
jeszcze jedna taka wrzuta i polecisz może ligę wyżej![]()
![]()
A ja okiem zwykłego oglądacza.
Modelki ładne i fotki też zatrzymują oko. Na 7 nie podoba mi się to z tyłu(niebo), jak dla mnie zbyt odciąga uwagę od modelki. Ale generalnie podoba się.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Witaj,
Okiem laika, ktory uwielbia takie fotki
- z pierwszej serii:
Agnieszka ( za kolory i tlo, pomysl)
Monika (sliczne oczy ma dziewczyna i ladnie je uchwyciles)
Dorota msz gsyzie sie z tlem, te ciuchy i jej wyglada odstaja od krajobrazu,
Beata wyglada bardzo nienaturalnie, no i ten lisc z prawej
Magda - ciekawe, inne ale nie mam konkretnej opinii.
- z drugiej:
6 i 8 msz sa rewelacyjne, kolorki, tlo no poprostu cod, miod malina
7 jej mina i poza, tak samo jak w przypadku Beaty.
Pozdrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Druga seria również przyciąga uwagę. Napisz jakie światło stosujesz, jeśli możesz oczywiście. Co do zdjęć:
6 - Super modelka i kadr. Trochę za duży chasiok z tyłu. Tzn opony fajnie wyglądają, bo są częścią sceneri, ale te kable kartony trochę biją po oczach.
7 - Coś nie tak z obróbką chyba, bo tło fatalne.. Kadr, modelka, miejsce dobre. Jednak ta jasna plama z obwódką z tyłu psuje to zdjęcie.
8 - najlepsza.
OMD EM-5 + mZD 45 mm 1.8 + Lumix 20mm 1.7 + mZD 12-50 + FL 36R
9 msz najlepsza z ostatniej wrzuty mogły być włosy jaśniejsze
10 fajne i fajnie że chciało jej się brudzićale wyraz twarzy nie leży mi do klimatu
11ładnie podoba mi się to tło ale kadr nie leży
12~~~~
13 podoba mi sięjak by Ci się chciało pokaż jakąś inną obróbkę tego zdjęcia
![]()
Cieszy kolejna seria zdjęć, ale cos nie tak z obróbką chyba. Jakbyś za bardzo wygładzał je w kompie. Wszystkie kadry, tło i światło mi się podobają. Najbardziej naturalnie wygląda 12.
9 i 10 trochę plastikowo. 13 też super tylko z tłem chyba to samo zrobiłeś co w poprzedniej serii 7. na torach.
Fajnie, ze doszła Ci lampka bo można nieźle poszaleć ze sztucznym światłem w te jesienne dni.
Pozdrawiam
OMD EM-5 + mZD 45 mm 1.8 + Lumix 20mm 1.7 + mZD 12-50 + FL 36R
Po oglądnięciu całosci mam bardzo pozytywny odbiór. Bardzo fajne i pomysłowe kadry, ładnie naswietlone z uroczymi modelkami. Widać, że aparat w Twoim ręku to wdzięczne narzedzie które potrafisz wykorzystać. Z dziegciu to chyba na dwóch trochę za mocny glamur przemawiał ale prócz tego jest ok.
pozdrawiam Wiejo