Rozbawiła mnie 10-tka
Czy modelka trzyma w ręku suszarkę do włosów?
PS
Jeśli robisz stylizację w warsztacie samochodowym, przyjrzyj się jak ubrudzeni są prawdziwi mechanicy.![]()
Rozbawiła mnie 10-tka
Czy modelka trzyma w ręku suszarkę do włosów?
PS
Jeśli robisz stylizację w warsztacie samochodowym, przyjrzyj się jak ubrudzeni są prawdziwi mechanicy.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No, dopiero bede odkrywal zalety dodatkowej lampy
Dzięki, no co zrobic jak modelki chca byc idealneale w przyszłosci bede starał sie mniej wygładzać.
Ta seja była tak na szybko i wyszło jak wyszloco do brudzenia sie to nie musze sie przygladac, sam na codzien jestem mechanikiem
![]()
E-30 + ZD12-60SWD + ZD50-200SWD + ZD50 + Metz 48 AF-1
Mi się absolutnie Wszystkie podobają
Ale po polsku poprawnie jest najpierw imię, potem nazwisko. Nazwisko jako pierwsze jest tylko w oficjalnych dokumentach. Więc się nie czepiam całkiem bezpodstawnie.Zamieszczone przez Fot.Krzysiek
![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Jak by nie bylo podpis jest tu mało istotnybardziej zalezy mi na ocenie zdjęć
No to kilka kolejnych zdjeć:
14 coś w prawym dolnyma tak to dobrze
15.nieostre się wydaje
16. za dużo miejsca u górytrochę tak hmm "bajkowo" (kolory)
Ładne. Pierwsze dwa szczególnie cieszą oko.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Podoba mi się 15 i to baaaardzo! Ale na 16 MSZ dziewczyna trochę się gubi na tle tego wielgaśnego budynku no i to okno u góry średnio...
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach