Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 29.09.09 o 23:27
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Dawno nic nie wrzucałem, pogoda sprzyja raczej przeglądaniu zdjęć już zrobionych, niż ruszeniu tyłka...
Poniżej 2 fotki zrobione przy porcie w Helsinkach - stragany z fast food przy samej przystani.
Zdjęcie 349 jest jedną z pierwszych moich prób z portretem, więc bardzo proszę o opinie i rady:
348. orientalny fast food
349. sprzedawczyni - portrecik
Fastfood, nie tak bym kadrował. W mocnym punkcie masz dziewczynę skądinąd ciekawą a nieostrą.
Portret dziewczyny fajny. Brakuje troszkę kontrastu i kolorów, ale jest OK
Ostatnio edytowane przez zibi1303 ; 20.10.09 o 14:52
/*...................*/
/* ...........................*/
Orientalny fast food budzi trochę zdziwienie. Helsinki inaczej się kojarzą. Ale jak widać orient dociera wszędzie.
Portret dziewczyny bardzo mi się podoba. Sama dziewczyna jest zresztą bardzo ładna. Ale i zdjęcie fajne. Bez zbędnych obiektów w tle. Można się skupić na twarzy i ciekawej fryzurze. A barwa tła podkreśla wszystkie brązy - włosy, opaskę, bluzkę. Bardzo mi się podoba. Można tylko żałować, że nie skierowała wyżej wzroku.
Ostatnio edytowane przez jolly ; 20.10.09 o 14:51
Pozdrawiam, Jola
Patelowa kolorystyka jest bardzo na miejscu... miałem na myśli większe nasycenie, ale minimalnie.. Może nieco kontrast, bym podbił aby podkreślić rysy. Nie mniej dziewczyna sama się broni, jest piękna![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Pozdrawiam, Jola
Bardzo dziękuję, właśnie o taki efekt mi chodziło
Cieszy mnie bardzo że się podoba...
Dziękuję za odwiedziny i opinie...
Fast_food podoba mi się bo wykonane z męskiego punktu widzenia czyli jedzonka na pierwszym planie co odpowiada przez żołądek itd. Portret dziewczyny bardzo udany. Jest w nim jakaś delikatność rysów modelki, barw i to wszystko bardzo się zgrało.
pozdrawiam Wiejo
Portrecik z galerii heh... ładny jest podoba mi się kolorystyka