Patrząc na Twoje rewelacyjne prace aż mam ochotę wybrać się do Łodzi (a mam blisko) i spróbować tego stuffu co Ty....![]()
Patrząc na Twoje rewelacyjne prace aż mam ochotę wybrać się do Łodzi (a mam blisko) i spróbować tego stuffu co Ty....![]()
hehehe, staffu najwiecej zazywam w Gdyni akurat, tam ładuje
Grizz, bardzo roznie, niektore sa w miare nowe z wrzesnia, np kurczaki, a niektore maja jakies pol roku lub wiecej.
Dzieki za odwiedziny![]()
Od niedawna tu zaglądam ale jedno wiem masz wyobraźnie xD
dr_feelgood pomysłowość na maksa... bardzo ciekawe spojrzenie na świat... tylko czy to jeszcze jest fotografia ? Tak się zastanawiamI nie wiem. Z pewnością to jakiś rodzaj sztuki. Będąc w Gdyni zapraszam, chętnie poznam i podzielę sie wrażeniami
/*...................*/
/* ...........................*/
To co jakiś zlot w Gdyni?
Lubię tu wpadać. Jeśli chcesz jakieś moje foty do przeróbek to wal jak w dym.
Nie wiem skąd można czerpać takie pomysły na foty - albo geniusz wyobraźni, albo dobrą książkę czytasz ?
Rewelacyjne i zaskakujące prace.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
No taki zlocik w Gdyni to nieglupi pomyslz tym ze ja nie wczesniej niz w listopadzie, teraz jestem w drodze raczej wokolo Baltyku.
Co do pomyslow to wystarczy troche wyobrazni, marzen, i duzo ogladac wizje innych, podpatrywac, szukac swojego spojrzenia, wypracowac droge to pokazania tego i owego po swojemu. Ksiazki tez, Lem, Borchardt, Clark.
Takie no klimatyczneJednakze przede wszystkim MUZYKA. to dla mnie kluczyk.l
Rafal, odezwe sie na bank, mam kilka pomyslow a niestety w swoich zbiorach nie mam materialu do realizacji. podejrze co by tu![]()
Ostatnio edytowane przez dr_feelgood ; 8.10.09 o 10:07
to co organizujemy coś? ktoś doświadczony się tym zajmnie?![]()
Nie ukrywam, że z przyjemnością obejrzałabym cały cykl Twoich wizji zdjęć użytkowników naszego forum, np. Diabolique'a, Rafała, Bufetowej, Willowa, k@czego... długo by wymieniać.
Ale wiem, że ciężkie byłoby to do wykonania, bo nie jest to kwestia poświęcenia 5 minut. Niemniej efekt mógłby być niekiepski![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.