Seria z księżycem bardzo ciekawa.
Seria z księżycem bardzo ciekawa.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Bardzo fajnie ogląda się coś tak orginalnegoMasz fantazje
![]()
Cześć, ja nie wiem co Ty bierzesz ale chcę to samo!
Rozwaliło mnie na kawałki "Ona przychodzi każdego wieczora..." a konkretnie ślady po klejeniu czy klejenie taśmą uszkodzonej mechanicznie odbitki plus oczywiście klimat zdjęcia.
Jestem pełen podziwu dla pomysłowości, zaskakujących połączeń.
Extra!
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Niestety, moja wypowiedź nie będzie elokwentna, ale póki co nie stać mnie na nic innego: WOW...
Bardzo mi się podobają Twoje pomysły, choć jak dla mnie za dużo księżyca. Poza tym, kolory i zabrudzenia bardzo do mnie trafiają. Pozazdrościć wyobraźni!![]()
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
Przy księżycowym psie brakuje mi powtórzenia drzew na małym księżycu, byłby jak fraktal
ale to tylko moje zdanie .
Poza tym zjadliwe.
Fajne jest to ze patrze kolejny raz i mam inna wizje.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
noo... Masz racje. Pokombinuje z drzewami, moze ciekawiej wyglądac![]()
Pierwsze jak na okładkę płyty![]()
Dzieki
A na dobranoc cos inspirowane piosenką Marylina Mansona - Count to six and die...
Kaftan bezpieczenstwa
o tak w oczekiwaniu na sekcje.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.