Może nowy wątek? Wstawiał byś tam przerobione foty ''najlepszych'' według swojej szalonek wizji![]()
Może nowy wątek? Wstawiał byś tam przerobione foty ''najlepszych'' według swojej szalonek wizji![]()
No propozyja bardzo ciekawa i zarazem niezłe wyzwanie, dziekuje Wam bardzo za taki mandat zaufaniaNo rzeczywiscie 5 minut to nie zajmie, to raczej operacja kulkumiesieczna, ale kto wie, kto wie
Musze tylko rzucic prace
![]()
Ostatnio edytowane przez dr_feelgood ; 8.10.09 o 19:03
Hmm, przyznaję, że w ramach eksperymentu i z ciekawości trochęśmy z doktorkiem mięszali. Ale propozycja hurtowego przerabiania fotek z forumowej galerii to morderstwo na otwartym umyśle feelgooda i wtłaczanie go w ramy, do których nijak nie pasuje. To się nie uda.
dr_feelgood przedstawia nam swój świat. Chciałbym, żeby tak pozostało...
Zazdroszczę umiejętności przekucia swoich wizji w obraz, który moga zobaczyć inni...
Do pełni szczęścia chciałoby się usłyszeć jeszcze muzykę, która towarzyszyła ci przy pracy albo zainspirowała do takich, a nie innych skojarzeń. Bo w wielu przypadkach to, co widać, nie przypomina mi konkretnego obrazu od A do Z, ale raczej skojarzenie, mgiełkę deja-vu, klimat, kawałek-rąbek całego świata. To, co zamieściłeś, jest dla mnie tylko próbą przekucia tego na wspólny dla innych userów mianownik. Widoczek przez dziurkę od klucza.
Sporo zdjęć bardzo mi się podoba. Na myśl przychodzą mi klimaty, które towarzyszyły mi przy lekturze książek Lema, Strugackich, Zajdla. Do paru zdjęć pasuje mi z kolei muza Aphex Twina, Squarepushera. Nawet teledyski tego pierwszego (nie wszystkie, raczej te wcześniejsze) mają podobną, wydającą z siebie tchnienie industrialu, stylistykę.
Czekamy na więcej...
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
To może tak Niech sam według siebie i własnych wizji wybiera foty a autor mu je udostępniZ resztą "artysta"
niech sam zadecyduje![]()
Oczywiście, masz rację, zgadzam się z tym, co napisałeś.
Jednakże ja tu nie pisałam o żadnym gwałcie, taki cykl musiałby wynikać z chęci doktora i tylko jako taki byłby niezłą ciekawostką.
Oczywiście chęci musieliby wyrazić także sami autorzy zdjęć.
Te moje słowa o cyklu - tak gwoli wyjaśnienia - bardziej były wyrazem mojej fantazji, czy też kaprysem, niż jakąkolwiek propozycją.![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Nic się nie zmienia, wszystko z zapartym tchem chłonę. Proszę dajcie artyście szybować w jego nie skrępowanej fantazji, jak coś z swojego wysokiego lotu dostrzeże to się zapyta a wtedy zapytanemu zaszczyt.
pozdrawiam Wiejo
....... nie przesadzajcieArtystą jest każdy z nas na swoj sposób, kazdy kto chce prekazać drugiemu człowiekowi częśc siebie obrazem, dźwiękiem, słowem. Nie ma co popadać w patosy, bawmy sie tym co robimy, a bedziemy w tym coraz lepsi.
Za te wszystkie mile slowa i propozycje bardzo dziękuję...
Cos pomysle
A na dobranoc... MRS.INTRUDER...
Ostatnio edytowane przez dr_feelgood ; 8.10.09 o 22:10