dokładam jeszcze jedno![]()
za ciasno z lewej![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
q31 jakiś dziwny zafarb niebieski...
Daniello taki był zamierzony efekt![]()
Sam jestem początkujący, ale może się wypowiem.
Jak dla mnie z portretów ciekawe są q14 (klimat rulez) oraz q22, reszta jakaś nijaka, pomimo że modelka, jak to mówią, z potencjałem
Z małymi uwagami q28 (lubię takie zieloności, ale przyciął bym wrzucając kwiatek w lewy górny mocny punkt, poza tym trochę za jasno - daje po oczach) oraz q29 (brakuje mi światła na modelce, za szeroki kadr) no i q32 (tu znów za wąsko).
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Kaczuszka![]()
Przez układ w kadrze odbić na tafli wody mam wrażenie, że kaczuszka płynie do góry.![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Ło boże Forever no już przecież wiesz to co napisze...
kadr jest za ciasny z każdej strony a już z lewej za bardzo- jak kaczuszka płynie do przodu to trzeba dać jej troszkę miejsca żeby miała gdzie.... ogólnie sympatyczna kaczuszka- może troszkę przeostrzona.....
Co do portretów się nie wypowiadam bo się nie znam. Mogę napisać tylko że mi się podobają. Tylko nie wiem czy dziewczyna bardziej czy kadr....
Ogólnie jest coraz lepiej. Pozdrawiam![]()
Podobałby mi się q29 nawet bardzo gdybyś kadrował inaczej. Wyciął przepaloną górę i ciął w połowie ud. Może na początek ustaw sobie skrajny punkt AF
Wygląda, że idziesz w dobrym kierunku.
Pozdrawiam