q22 MZ fajne, a w q24 dałabym modelce czarną bluzkę i zrobiła tak, by trochę więcej oczu było widać. Ale to tylko takie moje pomysły.
q22 MZ fajne, a w q24 dałabym modelce czarną bluzkę i zrobiła tak, by trochę więcej oczu było widać. Ale to tylko takie moje pomysły.
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
pomysł z dziewczyną jak najbardziej- fotogeniczna modelka, podoba mi się tło- ale za mało miejsca z lewej![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Dziś próbowałem zrobić bańki a i kotek się przytrafił![]()
Szkoda, że kadr z kotkiem jest tak ucięty. Sprawia wrażenie przypadkowego, niedopracowanego, bo nad kotem miałeś dużo miejsca, wystarczyło obniżyć lekko aparat.
Baniek nie próbowałam jeszcze fotografować, nie wiem, czy to trudne, czy łatwe, ale z tych dwóch zdjęć bardziej podobają mi się na drugim, bo po pierwsze jest ich więcej, a po drugie to tło, które skądinąd nie jest najpiękniejsze, przez b&w nie rzuca się tak w oczy. Ale tak same na zdjęciu... no nie wiem, pusto trochę, nie zatrzymują chyba na dłużej...a gdyby Twoja modelka była na zdjęciu, uchwycona w chwili wydmuchiwania takiej bańki?
Wiesz, dwie pieczenie; i bańki i portret
![]()
(Czyli prawie tak, jak na q33, z Twoim auto w bańce)
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
mam taką fotetylko nie wiem czy się spodoba
![]()
Jak nie wstawisz, to się nie dowiesz
A nawet jeśli się nie spodoba, to może dowiesz się, co poprawić, żeby było lepiej następnym razem.![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Podoba mi się Q33fajny pomysł.
Wydaje mi się że cały urok polega na ich kolorze, dlatego B&W nie bardzo mi się widzi. Ale skoro miałeś taką fantazję, czemu nie![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Q34 też mi się bardzo podoba jednak ja bym wykadrował inaczej tak, aby było mniej centralnie , uciąć pozostałe bąble aby dać głównemu motywowi więcej przestrzeni.... ogólnie pobawić się kolorami w psie--- zdjęcie z dużym potencjałem -- nadać tajemniczości. Ja bym widział to tak (chyba, że przegiąłem)
Pozdrawiam
SuperPodoba mi się ta wersja
![]()
---------------------------------
Co do tamtego to się nie zgodzęna tamtym zdjęciu miał być taki efekt to nie znaczy że nie jest to źle, jednym się podoba innym mniej więc gdy następnym razem będę coś takiego robił to popracuje nad niebieskim zgodnie z radami
![]()