Okolice skoczni, wodospadu, mgiełka i lodowiec bardzo przyjemne dla oka ładnie ukazujące ten piękny kraj. Fajnie z Tobą się podróżuje.
Okolice skoczni, wodospadu, mgiełka i lodowiec bardzo przyjemne dla oka ładnie ukazujące ten piękny kraj. Fajnie z Tobą się podróżuje.
pozdrawiam Wiejo
Bardzo ciekawe miejsca jak dla mojego oka. Zazdroszczę wyprawy.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Wiejo, kasprzyk - dzięki za odwiedziny i komentarze...
Dzisiaj dwie pierwsze fotki z drogi o lodowca, kolejne dwie z miejscowości Fauske - zrobione ok. godziny 22.30 (jeszcze było w miarę jasno).
330. w drodze na lodowiec
331. skały
332. domek przy fiordzie
333. fiord Saltdalsfiorden
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Ostatnia ma to coś, ciężki klimat, wypływasz w otchłań..., jakiś mroczny film mi się kojarzy brrrrr
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Cześć,
fajne kadry, dalekie podróże. Niektóre ze zdjęć kandydowałyby moim zdaniem na niejedną wystawę, ale obróbka pozostawia wiele do życzenia. Nie wiem czy się ze mną zgodzisz, ale 75% ostaniach kilkunastu zdjęć jest niedoświetlone, a przez to ponure i smutne.
Witam
Zwiedziłeś piękną krainę Północy , widoczki cudo
Ale ze słońcem jest tam trochę krucho
Pozdrawiam
Zgadzam się w całej rozciągłości, obróbka to moja słaba strona, cały czas się uczę...
Tutaj troszeczkę się wytłumaczę, mieliśmy praktycznie trzy dni słoneczne, przez całą resztę czasu było pochmurnie, szaro, buro...
Starałem się foty obrobić tak jak pamiętałem poszczególne sceny...
Dzięki za odwiedziny i pozdrawiam.
Żeby nie było całkiem nie na temat - poniżej kolejny widoczek (który wrzuciłem do galerii) - tym razem z Lofotów (jeden z nielicznych dni gdzie słoneczko było nam przychylne...)
334. Lofoty
Lofoty - Mortsund
Podróż fantastyczna, Lofotów niezmiennie zazdroszczę.
Warunki pogodowe kilka razy fotograficznie trafione.
Koniecznie pracuj nad warsztatem i jakością zdjeć. Zapisujesz zdjecia w Rawach? Czym focisz?
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/