Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 27.08.09 o 19:11
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Skoczkowie na wyciągu wszystko cacy, ale coś plastikowego jest w tym zdjęciu. Czy aby nie odszumiane za bardzo?
Kilka kolejnych fotek z trasy, tym razem nie mam pojęcia gdzie to było, po prostu trafiliśmy w fajne miejsce (chciałoby się mieszkać w takim miejscu - tylko co robić w okresie zimowym - gdy są 2-3 godziny dnia):
321. domek
322. naprzeciwko domku - wodospadzik
323. łosoś w trakcie przeprawy
324. wieczorny rzut oka na Hemaran
Zazdroszczę wojaży po północy. Ciekawe zdjęcia "turystyczne" potrafią zachęcić do zadawania pytań - co to, gdzie to...
Jakoś rzadko tu zaglądałem, niebawem wpadnę na dłużej i pobuszujępo wątku...
Bardzo fajne miejsca, chociaż pierwsze i czwarte MZ za ciemne.
PS
Czy rzeczywiście tamtejsze domki są z drewna?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Fajnie że wdepnąłeś, co do buszowania to zapraszam serdecznie (znajdziesz jeszcze trochę innych wypadowych miejsc...).
Norwegowie mają wręcz lekkiego "fioła" na punkcie ekologii i faktycznie, poza największymi miastami, praktycznie nie uświadczysz "betonowego" domu - samo drewno...
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wodospadzik i ostatnie bardzo fajne, choć ostatnie lekko bym rozjaśniła.
Zazdroszczę Ci wojaży i pięknych fotek. No i czekam na kolejne.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Kolejny secik z Norwegii, zdjęcia z lodowca - to nie kolorowanki, po prostu taka była pogoda (było bardzo pochmurnie i lało).
325. Hemaran o poranku
326. poranne mgły
327. w drodze na lodowiec
328. lodowiec
329. ainenna w drodze na lodowiec
Ostatnie takie trochę do albumu, ale co tam...![]()