Ostatnie dla mnie za bardzo abstrakcyjne. Ja raczej z trudnością widzę pieska na ławeczce, gościa i coś co mi przeszkadza na pierwszym planie![]()
Ostatnie dla mnie za bardzo abstrakcyjne. Ja raczej z trudnością widzę pieska na ławeczce, gościa i coś co mi przeszkadza na pierwszym planie![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Kaz, bo to w sumie taka forma bez treści, właściwie układ linii i wpisanymi między nie elementami, takie lekkie potraktowanie tematu![]()
Kilka migawek z tegorocznego Jarmarku Dominikańskiego.
"Kolorowe Jarmarki"
Wszystkie 3 bardzo mi się podobają. Miś dlatego ,że sam w sobie uroczy- mógłby byc w całości, pani w tym stroju na jarmarku świetnie się komponuje, a ostatnie- świetna kolorystyka wyszła. Z przyjemnością obejrzałam!![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Niektóre Twoje prace są bajkowe, ale nie słodkie. Jest w nich jakiś smutek, tajemniczość, co nadaje im tylko uroku. Makowy, którym wszyscy się zachwycają i ja również się dołączam do tego chórku, ma jakiś taki burtonowski klimat, jak z Alicji w krainie czarów...
Co do jarmarku to zazdroszczę, bo wiem że można tam wsiąknąć na całe godziny, a kopalnia świetnych ujęć to jest przeogromna. Mam nadzieję, że będą następne. Niestety mi się w tym roku nie udało tam pojechać.
pozdrawiam
Wanilia, rafakk - dzięki.
Poniżej ciąg dalszy, refleksje czarno-białe, gdzieniegdzie lekko głupkowate![]()
Ha ha! Alkomaty osobiste - super!
Też bym takiego alkomata chciał.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Kolorowe bardziej mi do gustu przypadły. Poza tym podziwiam Twoją obróbkę zdjęć - fantastyczna!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Piotr, nie przesadzaj z tą obróbkąZdjęcie z "dużą owcą" jest trochę skopane technicznie ale publikuję ze względu na ujmującą mnie treść
![]()