Wprawdzie już po ptokach ale tytułem komentarza do serii "Powroty" pragnę zakomunikować, że to były dość ważne dla mnie zdjęcia. W sensie "z głowy". Niewiele tu w wątku takich jest. Przykro mi, że zostały przez niektórych odebrane tylko w kontekście walizki "która_już_kiedyś_była". Pisałam to już w Galerii ale tutaj też musiałam wylać ten mały żalik
Coby wątek nie zdechł, wrzucam uliczną migawkę. Na blogu szersze, nieco inne ujęcie.
"Sjesta"
Strasznie ponure to zdjęcie, ale poza tym fajne, choć nie wiem czy w BW nie byłoby mocniejsze.
Pozdr.
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
ciaśniej bym widział ale i tak jest spoko!
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Seria "Powroty" świetna. Nie wiem, czy dobrze ją odbieram, ale wydaje mi się smutna.
Pamiętam ten Tczewski most!!!![]()
Drugie z serii bardzo dobre.
Na razie jedno zdjęcie z sesji "Zaklęte rewiry". Mam jeszcze jedno przeznaczone na B&W ale... walczę![]()
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 31.05.09 o 02:22
zdecydowanie drugie
w pierwsyzm za duzo sie dzieje kolorowo i cos wlazlo w LG. poza tym dziewczynka "dziala" w drugim
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Jak dla mnie to obaSa inne, ale oba dobre.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.