67 - ok
68 - nie przepadam za fotkami dzieci, a to na dodatek żółte; nie masz RAWa, żeby wywołać?
69 - jak to kurs
Dmuchawce sympatyczne, chyba poza ostatnim, moim zdaniem nieostrym.
67 - ok
68 - nie przepadam za fotkami dzieci, a to na dodatek żółte; nie masz RAWa, żeby wywołać?
69 - jak to kurs
Dmuchawce sympatyczne, chyba poza ostatnim, moim zdaniem nieostrym.
Ostatnio edytowane przez nevra ; 1.07.09 o 23:19
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
co do 68 to niestety mam tylko jpg
dzięki za odwiedziny![]()
Witaj,
72- fajne, lekkie, przyjemne
73- brak ostrości, MSZ powinna być skupiona na wnętrzu dmuchawca tak jak np na 74a.
76- brak ostrości, ta biedronka powinna być jak żytela
77- techmicznie chyba ok, ale czegoś brakuje
Pozdrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
dziękuję za odwiedziny.
Dziś wrzucam kilka wczorajszych fotek.
Również zapraszam do komentowania.
pozdrawiam
Na wszystkich za mała GO (no może poza ostatnim) i zbyt centralnie. Jeśli już chcesz centralnie to kadruj ciaśniej.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Chciales zeby wrzucic.Tak ja to widze.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 4.07.09 o 16:16
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Myślę,że jest problem z WB,postaraj się o szarą kartę - nadaje się idealnie do tego rodzaju fotografii,jeśli jednak uważasz to za zbytek,pozostaje ustalenie WB w sofcie,np.na Levelsach.
Kompozycyjnie jest ok ale aby rzucić na kolana,jeszcze trochę brakuje.
Ja tak na szybko pozwoliłem sobie wywołać i widzę to tak mniej więcej,chociaż jeszcze nie jest idealnie,bo wywoływałem w takim małym programiku.
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography