Żeby nie zaczynać innych wątków dorzucam tutaj jedno z moich ulubionych
już zupełnie inna sesja i inne klimaty
modelka Hana www.hana.maxmodels.pl
w tle
modelka Patrycja www.cocababy.maxmodels.pl
Tytuł ŻEGNAJ LALECZKO
Żeby nie zaczynać innych wątków dorzucam tutaj jedno z moich ulubionych
już zupełnie inna sesja i inne klimaty
modelka Hana www.hana.maxmodels.pl
w tle
modelka Patrycja www.cocababy.maxmodels.pl
Tytuł ŻEGNAJ LALECZKO
Ostatnio edytowane przez MADNESS ; 19.06.09 o 21:52
fotki bardzo odjechane, jestem na tak
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Manipulacja - SYSTEM - Chaos, Wyzysk, NIEwolnictwo
NIE - kolejny dzień powszedni , jak wam nie wstyd sprzedawać ludziom tylu bredni.
codziennie rano to samo zakłamanie, gąszczem liter istoty zakłamanie .
Tak żelazne prawo oligarchii, kto władzę ma najpierw o nią się martwi.
Kazik
Trafiłem tutaj rok temu wystawiałem zdjęcia z różnym odzewem - miałem już sporo doświadczeń z innego forum - ( doświadczeń związanych z fotografią ale i z grupami społecznymi ) jednego dnia wstawiłem zdjęcie - jak wiele innych miało różne komentarze - jednak jeden był strasznie dokuczliwy i obrażał mnie jako autora - jeszcze bardziej obrażał modela - odpowiedziałem co myślę. po moim komentarzu otrzymałem szybka odpowiedź że jak mam coś jeszcze do powiedzenia otrzymam nagrodę ( mandat , ban i inne duperele ) złożyło się tak że moje komentarze o innych fotografiach nie były życzliwe zawsze jeżeli tknę komentarz do jakiegoś gniota robię to z odpowiednim szacunkiem do autora -- wykorzystano nieprzychylne komentarze i panowie ... bez loginówokrzyknęli mnie mącicielem i odwetowcem na forum ( no cóż ich prawo w końcu tu rządzą i mają własne i niepodważalne zdanie ) wróciłem tutaj po dobrej pół rocznej przerwie porozmawiałem sobie z jednym panem i widzę że do tej pory panowie władni mają nie podważalne zdanie i są nieomylni - trudno .
Nie mam ochoty powtarzać sytuacji i już w tej chwili mówię
Do Widzenia
Bo napisać prawdę wszechmogącym to wystarczający powód , wracam skąd przybyłem - pozdrawiam
Poprzednimi fotkami, po pierwszych trzech z serii "Kły", łatałeś dziury których nie ma. Powtarzalne i jak dla mnie nie wnoszące nic nowego, np. 7.jpg na prawej fotce widoczna i wyczuwalna jest sztuczność pozy, coś jakby dorabianie zdjęć następnego dnia, bo jakiś tam zabrakło lub nie ma z czego wybrać.
Przekazu 409605_412249.jpg (tu wielka prośba: numeruj fotki wewnątrz wątku) nie rozumiem tzn. samej modelki z lalką. Zdjęcie ładne, podoba mi się ale nie łapiąc co chciałeś na niej, czy też przez nią pokazać. Wzrok ucieka do tej lalki, ale wg mnie ona nic tu nie wnosi, nie pasuje do tych długich nóg.
286521_458473.jpg czyli Manipulacja - SYSTEM - Chaos, Wyzysk, NIEwolnictwo, w miniaturce wyglądało mi na HDRa. Pewnie przez te płytki.
Ale o co chodzi ????
nie czytałem całego wątku, ale po ostatnich Twoich słowach, odnoszę wrażenie, że jak sąsiad nie powie Ci dzień dobry, to obrażony jesteś pół roku - napisz co się stało, może mój osąd jest błędny.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
... ciekaw opinii co do zdjęcia
Wykonałem je olkiem e-510, obiektyw revuenon stało ogniskowa zabawka z lat osiemdziesiątych :) miła w współpracy szczególnie portrety i makro - polecam
tytuł pracy - SMAKOSZ-
Ostatnio edytowane przez MADNESS ; 20.07.09 o 07:02
Ciekawie tu.
Pozdrawiam,
Adrian
Fajnie wyszło.