Zdjęcia 1 bardzo mi się podoba, świetna dynamika aż kipi. Jakoś nie do końca podchodzi mi światło 2, chyba bym wolał więcej na oczach
.
Fajny projekt, może wstaw modelkę do mniej industrialnego otoczenia to będzie jak w walce o ogień![]()
Może się nie znam,ale ja je odbieram tak:
pierwsze apokaliptyczne - zgoda, jak kolega napisał.
Drugie i trzecie - już nie. Tło, "plener" pasują do tego tematu, ale mina modelki - "drapieżna", jak z filmu walka o ogień.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
jestem ciekaw co tutaj napiszecie
wizaż - Angelika Piotrowska
modelka - Ola Bross
Przyciąć kadr z góry i z lewej, żeby twarz, a szczególnie oko bardziej na wizję się pchało. Wydaje mi się, że poruszenie jest już nadmierne. Noga, ręce - tak. Jednak poruszenie widoczne w okolicach głowy już mąci. Zresztą, stąd większa potrzeba wyeksponowania twarzy z okiem. Całość trochę bym rozjaśnił i dać więcej kontrastu. Tak mi się wydaje.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
modelka - Ola Bross
lubie takie fotografie ,2 mi sie najbardziej wkreca,a jesli moge cos zasugerowac to mysle ze bylo by lepiej by modelka wygladala z zamknietymi ustaki i zloscia w oczach ,bo tak jak jest to ma strasznie nienaturalna mine.ale mozesz to olac bo to tylko moja fantazja. dobrze jest czekam na jeszcze.![]()
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Pierwsze naprawdę klasa. Niestety, po nim następują kolejne, troszkę nijakie i psują odbiór...
Pozostałbym tylko przy pierwszej focie nie pokazując reszty.
Taki ze mnie dziwak![]()
na mnie też mówią dziwak - przynajmniej 65 % oglądających moje prace - w większości wolą oglądać te gdzie modelki pokazują .......... itd
wstawiłem tu różne zdjęcia z ciekawości co myślicie - połowa z tych pokazanych będzie należała do grupy niesklasyfikowanych i tych które podobają mi się ale coś w nich jest co nie daje mi spokoju - i dlatego właśnie fajnie poznać zdanie innych - oczywiście nie zmieni to mojego stosunku do nich ale będę wiedział co myślą inni
bardzo byłem ciekaw komentarza do ostatniego zdjęcia - portretowe (kolor) bardzo ciasne ujęcie
pokazałem je na innym forum byłem ciekaw jak tutaj będzie odebrane
Ostatnio edytowane przez MADNESS ; 18.06.09 o 21:15
modelka - Ola Bross