Jeśli masz raw-a, to zrób jak radzi rocco. Jeśli nie to może tak?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Po dłuższej nieobecności chciałbym zaprezentować kolejne dwie fotki... a w zasadzie jedną wywołaną na dwa różne sposobyKtóra bardziej (jeżeli w ogóle) przypadła Wam do gustu?
Pozdrawiam
Mnie zdecydowanie pierwsza z nich (cz-b). wygląda naturalniej. Ja postaralbym się deczko ja rozjaśnić, ale deczko.
Druga niestety, wybacz mocne okreslenie, pachnie mi taka manierą na winietę jaką czesto widac na wystawach zakładów fotograficznych. To tylko moje wrażenie, moge nie mieć racji. Modelka i fotka robią badzo sympatyczne wrażenie.
Pozdrawiam.
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
@Morlok, dzięki za szczerość! Chyba faktycznie muszę popracować nad trochę inna winietą, która nie będzie taka straszna
Tymczasem kilka zdjęć z pewną znajomą... poznaną 5 minut przed sesją![]()
Widzę, że bez większego zainteresowania... Ale ja się nie dam i wrzucę więcej
Może teraz ktoś zechce skomentować
Pozdrawiam, Splesh.
Bardzo przyjemne te Twoje portrety, szczególnie podobała mi się zimowa sesja a z ostatniej serii najbardziej 18 - MZ tchnie takim lekko smutnym romantyzmem... czekam na więcej![]()
19 - fajna, dobrze dobrane światło, udało się bez przepałów, brawo ;]
21 - też mi się podoba, ciekaw jestem jak wygląda oryginał bo coś mi kadr nie pasuje
na fotkach masz prawie zawsze główny temat zdjęcia w centrum kadru, poczytaj sobie w necie nt. złotego podziału i mocnych punktów, to Ci pomoże robić fotki zgodne z prawidłami fotografii![]()
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510