MSZ zdecydowanie ostatnia wersja "bramy" najciekawsza...
Pozdrawiam
MSZ zdecydowanie ostatnia wersja "bramy" najciekawsza...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
A ja bym tak:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Hmm, ciekawe. kazdy ma inne zdanie.
Ostatnia propozycja mi się podoba. Szkoda, ze nie miesci mi sie na pulpicie. drugi raz będe myslał o panoramie.
Dziekuje za udział w dyskusji na moimi pstrykami.![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Ja bym podszedł bliżej , na chodnik aby mieć czyste ujęcie bramy, sfociłbym także eksperymentalnie z najniższej wysokości. Pozdrawiam
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Kilka fotek z fabryk co sie jeszcze ostały:
No to cię teraz naszło i to bardzo rozsądnie. Każde z tych zdjęć według mnie (bo nie umiem używać IMO, czy jakoś tak), nadaje się do galerii. Znakomicie wykorzystałeś światło, zapanowałeś nad kadrami i w efekcie powstały znakomite IMH.. (nie wiem) zdjęcia. Gratulacje.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ostatnio edytowane przez Morlok ; 31.05.09 o 22:07
Heh, niebo przepalone, estetom się nie spodoba, ale miejsce cudne. LK14 bije wszystkie na głowę.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Morloku, ostatnich kilka bardzo ciekawych. Tym dyskretnym światłem z okien uchwyciłeś atmosferę takich miejsc, jak nieużywane już fabryki. Bardzo podeszły mi zdjęcia 14, 22 i 25, z dużym wskazaniem na 14 ze względu na wieloplanowość.
Pzdr
Cudne klimaty i miejsca.
Trzymam Cię za słowo w kwestii wystąpienia jako sztafaż w owych zakątkach![]()