No tak, ostrzenie na manualu jest upierdliwe. Ja ostrze na LV. Tu przydaje sie statyw - obaraz nie lata jak głupi i wtedy jest łatowo. Możliwe niestety przy statycznych obiektach.
No tak, ostrzenie na manualu jest upierdliwe. Ja ostrze na LV. Tu przydaje sie statyw - obaraz nie lata jak głupi i wtedy jest łatowo. Możliwe niestety przy statycznych obiektach.
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Na Lag1 najostrzejszy fragment zdjęcia (po lewej) jakoś tak... niestarannie ucięty, bez pomysłu.
Piękne drzwi na ostatnim. Chociaż pasowałoby mi szerzej. Coś mi intuicja podpowiada, że te drzwi mają ciekawe otoczenie![]()
Za pierwsze to mi troche teraz wsyd, ale ostrzyłem na LV i latało to wszystko jakbym miał parkinsona i nie trafiłem kadr. Trochę z przekory ta fotka, by pokazać, że nie tylko Tamrony i Heliosy maja ładne rozmycie.
Co do drzwi masz rację, otocznie maja ciekawe, lecz to mała kapliczka, a ja mialem tylko kita, nic szerszego i brakło mi statywu. Za ciemno tam w środku było na jazdę z ręki.
Kilka fotek z maisteczka nad rzczką, co nie jest małą rzeczką. Mam do niego słabość, a fotki na zchetę do odwiedzenia miasteczka.
S-rz to Sandomierz?
Zastanawia mnie S-rz5. Skąd takie ziarno, przecież ISO200 nie powino tak szumieć? Celowa obróbka?
Podoba mi się S-rz2, w S-rz4 pozbyłbym się bratka(?) w PD a w S-rz9 przydałoby się ładne niebo![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Tak najbardziej ciekawe to S-rz4 gdyż okazała donica i kwiatki na tle beztynkowego muru robią ciekawy kontrast estetyczny. Pozostałe za wyjątkiem chyba mocno wyciąganego S-rz5 fajnie obrazujące miejsce.
pozdrawiam Wiejo
dzięki za komenty
Tak s-rz5 wyciagane . Robiłem bez lampy i zachciało mi sie fajnego nastoju![]()
Nieba nie udało sie uratować. Akurat chmurki poszly precz.
Mnie bardziej zależało na pokazaniu uroczego miasteczka. Może ktos z forum odwiedzi je i pokarze porzadnie, jak należy.
Mam jeszce kilka pocztówk to dodam.
Dzieki za komentarze![]()
Bardzo ciekawe zdjęcia.
Jak poprzednikom bardzo podoba mi się seria okien z nieczynnej fabryki. Bardzo ciekawie pokazane i uchwyciłeś piękne światło.
Z sandomierskich chyba najbardziej podoba mi się S-rz4. Świetny kadr.
Dzieki Jolu za Komentarz. jak widzisz mam słabość do otworów. Może z czasem uda sie to zmienić.
Jeszcze kilka z miasteczka.
Ostatnio edytowane przez Morlok ; 15.06.09 o 22:07
Morlok !
co mogę napisać jako laik : fabryka rządzi cudny klimat , Rób bis czym prędzej
PZDR
Saboor
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|