a czy 89 nie powinno być tylko dla dorosłych ?
od tego ganiania za robalami to i takie świństwa nam tu pokazujesz
.... no a fotki jak zwykle są super !![]()
a czy 89 nie powinno być tylko dla dorosłych ?
od tego ganiania za robalami to i takie świństwa nam tu pokazujesz
.... no a fotki jak zwykle są super !![]()
pozdrawiam serdecznie, Sebu$
Ostatnio edytowane przez andre77 ; 30.05.09 o 00:04 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Ta z pająkiem (87) jest naprawdę świetna, nie przepadam za robalami a mi sie podoba
Ostrość w punkt, GO jak trzeba, tło neutralne i fajnie eksponuje "modela", jednym słowem świetnie.
Ostatnia seria świetna z wskazaniem szczególnym na pająka - najlepszy MZ. Muchy też niezłeszkoda tylko ze głębia płytka, myslę ze lepiej by sie prezentowały w wiekszej GO. Ale kadr bardzo dobry.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Standardowo ...... śliczne robale![]()
91 to jakaś wspólna kolacja, czy impreza ?![]()
słowa uznania za włożona pracę![]()
91 "kolacja" wg mnie świetne wyszło
..... może lepiej nie wystawiaj fotki do galerii przez jakiś czas, bo już jest tysiąc sto osiemdziesiąty piaty odcinek opisowy Twojej ostatniej fotki![]()
a to jeszcze nie koniec tasiemca z motylkiem i kóleczkami
![]()
fotka 91 wymiata, wooow.
Olympus E-410 /ZD 14-42mm / ZD 40-150mm / ZD 70-300mm / om 50mm 1\8f
Z ostatniej serii najbardziej podoba mi się 92 : )