Dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe słowo.
Następna seria z koncertu zespołu Perfect ( zdjęcia jeszcze ciepłe) ...
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe słowo.
Następna seria z koncertu zespołu Perfect ( zdjęcia jeszcze ciepłe) ...
E-M10 Mark IIIs, 14-42 EZ, E-520, 14-54 ...
Zmiana tematu - pejzaże, komentarze mile widziane...
Pierwszy najfajniejszy, ładnie tu ułożyła się jasna plama światła na środkowym planie.
Ramy, IMO, za grube![]()
Pierwsza koncertowa także mi się podoba.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dzięki za odwiedziny i komentarze.
rocco: co do ramek, faktycznie może trochę za grube
Co myślicie o takim ujęciu, interesuje mnie także wasza opinia odnośnie obróbki jaką tu zastosowałem.
No dobra następna fota w tej tonacji - mi się osobiście podoba taki sposób obróbki, ale ciekawy jestem waszego odbioru...
Dla mnie jakieś dziwne te foty, jakby nieostre. Tonacja też jak dla mnie nienaturalna- zieleń jakaś szaro- bura. Nawet nie umiem jej określić. Jestem na nie.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
1-sze z serii jest bardzo przyjemne, jednak należałoby tutaj poeksperymentować z GO, wydaje mi się, że większa byłaby wskazana.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Tonacja ok, lubię przygaszone kolory - samo zaś zdjęcie: trochę brakuje mi tu pazura. Poprzednie widoczki - dobre. Za to seria z Perfektem - to coś co tygrysy lubią najbardziej. Stałeś daleko od sceny a potrafiłeś to wykorzystać pokazując grę światła.
MK
helmuth: coś ostatnio nie lubię przeostrzonych zdjęć, tonacja jak już pisałem imho mi się podoba, ale dzięki za uwagi i spostrzeżenia,
kasprzyk: GO z zamyśle miała być mała, nie mam tego ujęcia z większą GO, ale spróbuję przy najbliższej okazji, dzięki,
wujek.samo.h: widzę że nie jestem sam, co do "pazura" pomyślę
, dziękuję za dobre słowo odnośnie moich poprzednich serii,
dziękuję wszystkim którzy odwiedzili mój wątek,
pozdrawiam![]()