Ta zielona poświata na zdjęciach, to przypuszczam ogłupiały balans bieli w świetle z ulicznych lamp sodowych. Jedni z tym walczą, drudzy poprawiają, a mi zupełnie nie przeszkadza i nadaje fajny klimat.
Ta zielona poświata na zdjęciach, to przypuszczam ogłupiały balans bieli w świetle z ulicznych lamp sodowych. Jedni z tym walczą, drudzy poprawiają, a mi zupełnie nie przeszkadza i nadaje fajny klimat.
2. piękna, nastrojowa, nieprzegięta.
No no no, nieźle czujesz HDR'a![]()
mente et malleo
Smerf Maruda: bardzo bym chciał ale udało mi się zrobić tylko trzy ujęcia z latarniami
salvadhor: jestem tego samego zdania
dziękuję wszystkim za odwiedziny i pozdrawiam serdecznie
następna z serii HDR ...
3.
Ostatnio edytowane przez ch4rlie ; 2.02.09 o 01:52
E-M10 Mark IIIs, 14-42 EZ, E-520, 14-54 ...
HDR nr 2 dla mnie najlepszy, bodoba mi sie
Ostatnie mnie sie podoba.
Fajny kontrast światła zimnego i ciepłego.
Pora trochę odświeżyć wątek.
Zdjęcia z koncertu (niestety nie wiem jak się nazywają, "załapałem" się że tak powiem na końcówkę ich występu), przy okazji otwarcia centrum handlowego w moim mieście. Dość nietypowy występ. Z resztą sami zobaczcie ...
E-M10 Mark IIIs, 14-42 EZ, E-520, 14-54 ...
Rzeczywiście nietypowy występ. Bardzo fajne zdjęcia.
A co, jak perkusiście pałeczka spadnie na podłoge? Schyli się, żeby podnieść?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
2ka jest super, bardzo mi sie podoba
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin