n3 - kompresja? cos zjadlo strasznie to zdjecie.. powiekszalem.. ale super...
n9. za amstelataki sentyment jakis, szkoda ze nie mythos :P
n15 j/w, wlasnie za tego mythosa
az sobie ide nalac troche metaxy i powspominac wakacje... ahh...
n3 - kompresja? cos zjadlo strasznie to zdjecie.. powiekszalem.. ale super...
n9. za amstelataki sentyment jakis, szkoda ze nie mythos :P
n15 j/w, wlasnie za tego mythosa
az sobie ide nalac troche metaxy i powspominac wakacje... ahh...
Ostatnio edytowane przez Alleg_pl ; 17.05.09 o 21:26
Jak to fajnie, że kilka fotek może obudzić czyjeś miłe wspomnienia... To jeszcze kilka do kompletu:
n16. Wykonane przez żonę, zgodnie z moimi wytycznymi
n17. Inny dzień, inna godzina... szerszy kadr zdjęcia nr 2
n18.
n19. Jak widać Grecja to nie tylko niebieskie kopuły znane z Santorini...
n20.
pozdrawiam
A.
n16 – za dużo Ciebie za mało krajobrazu. Ja jakoś tak mam że gdybyś stał z lewej to by mi się bardziej podobało.
n17 – podoba mi się ciekawe
n18 – dyskusyjne. Nie wiem jaki jest cel takiego ujęcia ale cóż nie wszystko musi do mnie docierać
n19 – Ładne . Tylko że jedna ramka, druga ramka a i trawa robi za trzecia ramkę . trochę za dużo tych ramek . Kościółek śliczny sam się broni bez dodatków.
n20 – takie to lubię podoba mi się. Trochę typowe, może i na pograniczu kiczu ale w sumie jest na co popatrzeć J
dla mnie ostatnia seria słabsza. Podoba mi się tylko 19.
Lubię taki brzeg jak 20 ale nie to światło i płaskie trochę wyszło.
Bardzo fajne zdjęcia, trudno wybrać mi jakieś "naj" ale tak na szybko byłby to chyba nr 2. Fajna też jest 17-stka. A wszystkie staranne i bardzo dobre technicznie.
Pozdrawiam
Wyróżniłabym 1,5 i 10! 2 i 7 bezapelacyjnie REWELKA, 18 bardzo na nie, jakby przez przypadek tu trafiło
Zawsze marzyłam o Grecji, przekonaleś mnie, że warto to zobaczyć!!!
Pięknie!
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
Tak Grecje warto zwiedzić , ale jak juz pisałem inaczej zobaczy i oceni ją niedzielny turysta a inaczej osoba która ją zna . Mase pięknych miejsc nie zobaczysz bez znajomości z tubylcami, wiele ciekawych miejsc jest specjalnie przez nich ukrytaZawsze marzyłam o Grecji, przekonaleś mnie, że warto to zobaczyć!!!![]()
Mnie tez sie bardziej spodobala pierwsza seria, a z ostatniej to 17 przyciagnela najbardziej maja uwage![]()
Przemyślane staranne kadry.Miłe dla oka kompozycje i prosty przekaz. Moi faworyci to 2, 5 i 12.
Ze swojej strony uważam że mógłbyś popracować nad nasyceniem niebieskiego i troszkę je podrasować. Tej wyrazistości kolorów troszką mi tu brakuje. Pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Wiele fotek ma swój urok i widać ideę ujęcia. Szczególnie n2, n5, n8, n11 i td. Dawaj więcej.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.