ładnie pokazana Grecja, mi najbardziej się podobają 2 i 5
czekam na następne![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
godzina typowo południowa , Grecy w tym czasie odsypiają po buzukach ,a turystom za ciepło w majowym słońcuo dziwo, udało ci się zrobić zdjęcia bez tłumu turystów, co dziś rzadkie.
a ja czekam dalej na typowe foto z Grecji , kazdy jednak okiem obiektywu dostrzega coś innego i to jest piękne w fotografi![]()
Ładne. Podobają mi się 2 i 5. Na widokówkę jak znalazł, może nawet do folderu reklamowego?
bardzo dobrze mi się ogląda te zdjęcia, wspaniały klimat, dobrze zrobione.
Też mam nadzieję na mało zatłoczoną Grecję w czerwcu. Jak tak dalej pójdzie to może założymy grupę grecką
Pozdrawiam i czekam na resztę
Niewiele moge dodac po wypowiedzich moich poprzednikow......piekna wyspa i pieknie pokazana
Bede tu zagladac byc moze ja tez sie skusze na greckie wakacje![]()
Cieszę się, że zdjęcia się podobają. Może zainspirują kogoś do odwiedzenia tamtych stron, bo naprawdę warto. Poniżej jeszcze kilka fotek:
n11.
n12.
n13. Mała próba z fotografią czarno-białą:
n14.
n15. A to mała reklama lokalnego napoju![]()
pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za odwiedziny i uwagi!!!![]()
To Grecy mają piwo?
Tym razem 11 (mogło by być mniej dołu) i 12![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
mają i to kilka , biral , zorbas i alfa , jescze francuski fisher o ile dobrze pamiętamTo Grecy mają piwo?
naszym najlepiej podchodzi cipuro
myślałem że pokażesz czekoladowo - cynamonową kawe i briki
13 fajna )))
2, 5, 6, 14 i kilka innych na bardzo wysokim poziomie. Jesteś żywym dowodem na to że wakacyjne zdjęcia mogą być robione "z głową", po chwili zastanowienia.
MK