Jesli tak to jedż w czasie maskaryPowinineś raczej napisać - co już widziałem bo Grecja dla mnie nie pierwszyzna![]()
Jesli tak to jedż w czasie maskaryPowinineś raczej napisać - co już widziałem bo Grecja dla mnie nie pierwszyzna![]()
Czymże jest maskara? Bo trochę nie łapie.
potocznie zwane świętem Apokries foto wypasikCzymże jest maskara? Bo trochę nie łapie.i nie tylko Patra jest wtedy naj ...
Agios Georgios też rewelacyjnie ....
Dzięki za odzew i wszystkie komentarze.
Naxos wybrałem własnie dlatego, że jest zupełnie nieznana i chyba nieoferowana przez nasze biura podróży (czego nie można powiedzieć o biurach Niemiec, Holandii czy Szwecji). Jednak ze względu na porę roku i naprawdę wczesny sezon, na wyspie było pusto i luźno (mam porównanie z lipcem na Krecie i hordami turystów na każdym kroku), co zresztą chyba widać na poniższych zdjęciach, a co tak na marginesie bardzo mi odpowiadało.
PS. Wycieczka zorganizowana na własną rękę, z użyciem lini lotniczych Norwegian i promów Blue Star Ferries
Zatem pora na ciąg dalszy:
n6. n7. n8. n9. n10.
Wszystkie fajne ale 7 (chociaż horyzont krzywy) i 10, to moje typy
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bardzo ładne wakacyjne kadry,podkreślające urok i koloryt Grecji.
Szczególnie podoba mi się zdjęcie z krzesłami pod drzewem.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Ładne pstryki
najbardziej 7 z parasolkami czekające na nalot turystów.
Generalnie się podoba.![]()
Bardzo ciekawe zdjęcia. 2 i 5 najbardziej mi się podobają.
Bardzo fajne zdjęcia - i jakościowo i kadrowo. Oddają klimat wakacyjnych wojaży - o dziwo, udało ci się zrobić zdjęcia bez tłumu turystów, co dziś rzadkie.
Bardzo dobre kompozycje. Fotki zasługują na pochwałę.