Trochę grozy do tych ruin pewnie się przyda
Trochę grozy do tych ruin pewnie się przyda
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Można to pokazac na wiele sposobów,Dziadek pokazał to świetnie,ja dorzucę takie moje takie tam.
pozdro.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Mówicie co chcecie- Dziadka wersja zmiażdzyła wszystkie
+ dla Ciebie.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Ramzes, Twoje fotki tutaj nabrały ekstra klimat, który słabiej się uwidaczniał w Twoim wątku, teraz jest genialnie!
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Długo nie mogłem nic napisać, bo miałem zablokowaną klawiaturę. Opadła na nią moja szczęka po obejrzeniu wersji Dziadka - "RamzesII-celuloza4-Dziadek.jpg".
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witam. Powiedzcie Mi czy można to zdjęcie trochę podratować. Chodzi Mi konkretnie o jasne plamy powstałe na blikach. Jak nie to zabieram tobołki i idę fotkę poprawiać![]()
bliki i tak super, nie pasuje mi motyw na pierwszym planie , a co do poprawy to nie ja
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Blików nie ruszaj. Ta górna trawa mi nie pasuje.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
W takim razie nie uda Mi się tego jakoś sensownie przyciąć. Pozostaje tylko poprawić nad wodą. Mam jeszcze kilka podobnych ujęć lecz tylko na tym pierwsza trawka jest dostatecznie ostra. Ciężko trafić ostatnio na bezwietrzną pogodę.
A co myślicie o tych fotkach.