Strona 17 z 24 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 236

Wątek: Moje spojrzenie

| OlyJedi Awatar e-510
    Mieszka w
    West Sussex
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Proste,prawda ?

Przeczytałem sobie Twój ostatni post (158 ) i jakiś taki diabelski uśmieszek pojawił się na mojej twarzy.
    Chcieli wiedziec jak to się robi ? Proszę bardzo - przepis podano.

Gdybym nie miał zielonego pojęcia o 'szopie',to pomyślałbym sobie,że to co piszesz to jakaś straszna czarna magia i wręcz koronkowa robota,zarezerwowana tylko dla wtajemniczonych,nawiedzonych i nie mających co począc z czasem nawiedzonych fotografów.

Myślę więc,że należy Ci się w tym miejscu podziękowanie od wszystkich tych nawiedzonych,którzy swoją umięjętnością widzenia rzeczy niewidzialnych,starają się wykreowac obraz jaki noszą w swoich głowach i sercu aby potem móc pokazac go światu i czasem usłyszec ,że...to jest do d..y,za bardzo leci w lewo.Na przykład.

Bardzo dobry post,za który daję Ci +rep.,tym samym mówiąc - dzięki.
    Pozdrawiam.
    Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
    Landscape Photography

| OlyJedi Awatar Ramzes_II
    Mieszka w
    Dębica
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez e-510 Zobacz posta
    Proste,prawda ?

Przeczytałem sobie Twój ostatni post (158 ) i jakiś taki diabelski uśmieszek pojawił się na mojej twarzy.
    Chcieli wiedziec jak to się robi ? Proszę bardzo - przepis podano.

Gdybym nie miał zielonego pojęcia o 'szopie',to pomyślałbym sobie,że to co piszesz to jakaś straszna czarna magia i wręcz koronkowa robota,zarezerwowana tylko dla wtajemniczonych,nawiedzonych i nie mających co począc z czasem nawiedzonych fotografów.

Myślę więc,że należy Ci się w tym miejscu podziękowanie od wszystkich tych nawiedzonych,którzy swoją umięjętnością widzenia rzeczy niewidzialnych,starają się wykreowac obraz jaki noszą w swoich głowach i sercu aby potem móc pokazac go światu i czasem usłyszec ,że...to jest do d..y,za bardzo leci w lewo.Na przykład.

Bardzo dobry post,za który daję Ci +rep.,tym samym mówiąc - dzięki.
    Pozdrawiam.
    W pełni zgadzam się z e-510 - oraz także plusik dla Ciebie.
    E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Mielec
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Wiele świetnych prac. Przejrzałem sporo stron wątku (jeszcze nie wszystkie) i trudno odnieść mi się do konkretnych obrazów. Widać, że to co robisz sprawia Ci przyjemność. Z resztą inaczej nie poświęcałbyś kilku/kilkunastu godzin na osiągnięcie zamierzonego efektu. I właśnie tego, osiągania zamierzonego efektu życzę, a z jakim on się spotka odbiorem "publiczności" to już mniej istotne.

| OlyJedi Awatar barteq
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Ciekawie obrabiasz foty.

Najbardziej podoba mi się 30 oraz 53. Poza tym 42 to niezły "klasyk" a 45 to idealna propozycja motywu drogi. Gratuluję
    E-30 / 12-60 / ...
    http://ramian.pl

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dr_feelgood
    Mieszka w
    www.fotowizjer.net
    Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez e-510 Zobacz posta
    heheheheheh, dobre dobre Tez tak kiedyś myślałem, jak zaczynałem.
    Dzieki

Barteq - pozwoliłem sobie przjrzeć stronę Twoją. I ląduje w ulubionych. lubie niebanalne podejscie do kadrowania kwadratów. Mam nadzieje na nowe fotki

Dzieki wszystkim za odwiedziny
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Proste,prawda ?
    Tak sobie przypominam cas kiedy pierwszy raz do photoshopa usiadłem i zabazgrałem fotkę pędzlem, wyglądało to makabrycznie a ja dumny z siebie wystawiłem ją gdzies pare lat temu, nie pamietam, chyba na plfoto. zjechali mnie dokumentnie. nie dziwie sie, gdyż rzeźnia to była.
    tak z perspektywy czasu patrząc myslę sobie , że bardzo wazna jest choćby najmniejsza wskazówka od kogoś, jak użyć narzędzia, albo wskazanie że ono wogóle jest. Samodzielne poznawanie jak najbardziej, poparte lekturą... ok... ale to można zes*** się zaim dojdzie sie do tego co by się chciało. Kiedyś Michał Karcz mi podpowiedział dwa zdania o warstwach maskach i różdżce i to otworzyo mi bramy do dalszych prób.

Jeżeli ktoś ma chęć popróbowac, to ważne jest żeby nie zniechecać się szybko Program - kombajn. Nie zawsze wychodzi tak jak trzeba. Ale jak mowie, probowac warto

Pozdro
    Ostatnio edytowane przez dr_feelgood ; 21.04.09 o 10:30 Powód: Automatyczne scalenie postów

Awatar edzia13
    Mieszka w
    niemcy
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    jestem pod wrazeniem i niewiedzialam ze w photoshopie mozna takie cuda robic bajka poprostu
    moze otworzysz kacik zeby podszkolic cieniakow jak ja przydatne rady jak korzystac z photoshopa

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez dr_feelgood Zobacz posta
    Tak sobie przypominam cas kiedy pierwszy raz do photoshopa usiadłem i zabazgrałem fotkę pędzlem, wyglądało to makabrycznie a ja dumny z siebie wystawiłem ją gdzies pare lat temu, nie pamietam, chyba na plfoto. zjechali mnie dokumentnie. nie dziwie sie, gdyż rzeźnia to była.
    Ciekawe na jakim etapie byś teraz był, gdyby cię pochwalili...

Mieszka w
    www.fotowizjer.net
    Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    Myślę, że w szczerym polu
    mam pewien cel, wiem do czyich prac chciałbym się zbliżyć poziomem. Myślę, że aby tego dokonać, muszę zostać rentierem, żyć z odsetek i cały czas poświęcać na podóże i zgłebianie tajników fotografii i obróbki. I zajmie mi to jeszcze kilka lat. W sumie mógłbym tak żyć
    Ostatnio edytowane przez dr_feelgood ; 21.04.09 o 22:24

| OlyJedi Awatar a_wykrota
    Mieszka w
    Pyrlandia
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Bardzo ciekawe, plastyczne prace - mam duże skojarzenia z obrazami.

Pozdrawiam,
    Adrian
    Kątem oka mego :
    jednego - www.wykrota.wordpress.com
    drugiego - www.adrianwykrota.pl

Mieszka w
    www.fotowizjer.net
    Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    Teraz coś łatwiejszego, zdjęcie moim zdaniem wiosną i miłością napełnione. Dłuugo dłubałem. Zapraszam do komentów
    dobrej nocy

57.