Dobre ujęcia, widać pomysł. Dodatkowe efekty podkreślają przekaz. Jak na razie nie odrzuca mnie to, choć taką fotkę nr 49 chętnie zobaczyłbym bez.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
widać że wiesz co robisz i że Cię to bawi, mi się bardzo podoba Twój styl
i umiejętność dobrania obróbki do zdjęcia![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Dzieki ze wpadacie, mimo że nie prezentuje tu czystej fotografii. Ale żeby nie było, fotki cyknięte Olkiem
Ostatnie z tej serii.
53.
i ostatnie 54
ten księżyc to prawie jak znak firmowy![]()
Symbol pewnej seriiA że lubie księzyce to inna sprawa
![]()
super, zarówno 53 jaki i 54![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Oglądam często twoje prace w tym wątku. Po jednym z komentarzy diabolique aż zerknąłem sobie na twoją stronę domową. Przydałoby ci się więcej prac mniej związanych z grafiką, a bardziej z fotografią. U siebie (chociażby w galerii "ludzie") pokazujesz, że i bez tak daleko idącej obróbki te zdjęcia i tak przekazują dużo emocji. No i widzę, że ma cię kto "inspirować"
Ale to tylko MSZ. Jak napisał RE, nie musisz schlebiać gustom. A że sam diab jest tu częstym gościem? Nic tylko pozazdrościć![]()
Pozdrawiam
"There's no such thing as free titties"