Na obu zdjęciach jest ten sam budynek. Na pierwszym góra, dół na drugim.
Na obu zdjęciach jest ten sam budynek. Na pierwszym góra, dół na drugim.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Następne "szklane domy":
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Skoro szkło, to i odbicia w szkle![]()
Na 260- brak szklistości szyb a odbijające się w nich niebo też bez wyrazu. Forma ciekawa. 261- tutaj szkło rozbłysło ferią odbić a do tego ciekawe kształty i fajnie wyszło. 262 i 263 tutaj szyby zagrały jak należy wraz z otaczającą je architekturą i ponownie fajne zdjęcia. Na 265 i 266 podobają mi się odbicia interesujaco to wygląda.
pozdrawiam Wiejo
Ech,fajny ten Twój Frankfurt...
265 i 266 - ciekawe spojrzenie ale coś mi tu brakuje albo czegoś za dużo tu.Trudno powiedziec.
Autoportrecik w szybie dobry - jaka reporterska postawa i chwyt.No no,helmuth...![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Wiejo i e-510- dzięki za wizytę i opinie
Jeszcze trochę szkła i betonu:
Trochę mnie przeraża ta betonowo - szklana dżungla, wolę spokojne wiejskie klimaty, ale potrafisz interesująco pokazać tę nowoczesność.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Lubię jak szkło daje tak po oczach. Bardziej podoba mi sie 268 jak szklane linie giną w betonie. Na 267 jest fajnie ale niebo nie dopisało jakimś litosciwym obłokiem który dodałby smaczku.
pozdrawiam Wiejo
To nie całkiem prawda z tą dżungląJest tu (nawet w centrum) sporo zieleni
Co prawda o ładne krajobrazy trudniej ale na obrzeżach można znależć sporo "małomiasteczkowych" klimatów, tyle że w niemieckim wydaniu.
Niestety, ostatnio niebo albo bez chmurek albo bez słońca![]()
268 - dość nietypowy i dlatego interesujący kadr, podoba się
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300