Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 100

Wątek: Olympus E-450

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andytown
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    e-420 i e-520 nie miały bezpośrednio ze sobą konkurować --- choćby IS miał ich różnic
    Próbowałem już wielu kochanek i zawsze wracam do OLI

www.fotochwila.pl - zdjęcia ślubne, portrety

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta
    Średniawo wygląda... przynajmniej jak zestawić go z e-620. Pewnie będą napierać na niska cenę. Oby.
    Oby. W produkcji zmienili kość procka i wgrali nowy soft, więc mega kosztów nie ponieśli. Może cena startowa będzie < 1299 zł za korpus i 1499 zł za kita.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez andytown Zobacz posta
    e-420 i e-520 nie miały bezpośrednio ze sobą konkurować --- choćby IS miał ich różnic
    No i może okazać się, że między E620 a następcą E520 będzie różnica taka, że następca E520 będzie miał filtry artystowskie, stary AF i brak ruchomego LCD.

Czy ja mam deja vu, czy takiego pozycjonowania nie stosuje Sony?
    Ostatnio edytowane przez C+ ; 31.03.09 o 09:33 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice Rybnika
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    http://asia.olympus-imaging.com/prod...r/e450/sample/ - tu są jakieś zdjęcia testowe, ale tylko ISO100.
    Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    aaale ciszaaaa...
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar heyahero
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Słabiutko, oj cieniutko. Cieszyć może jedynie to, że cena E-420 na pewno spadnie po wejściu tego modelu. A wystarczyłaby zmiana firmware... :/

Pozdrawiam
    "There's no such thing as free titties"

GoOrange
    Gość
    Robi im się tłok w masówce, dobrze że chociaż modele zmieniają nazwę a nie tylko kolor obudowy jak u Pentaxa. Chociaż i tu ostatnio zabłysnęli.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    E-4xx - minimum technologii
    E-5xx - j/w + stabilizacja
    E-6xx - j/w + lepszy wizjer, AF, LCD
    E-xx - j/w + jeszcze lepszy wizjer, AF
    E-x - j/w + jeszcze lepszy wizjer, uszczelnienia

Coś przegapiłem? Jakoś za tłoczno się zrobiło. Przy takiej ilości "serii" już ni cholerę nie da się dopasować Olympusowi modele konkurencji. Miałem nadzieję, że z wyjściem serii E-6xx nastąpi zejście serii E-4xx na rzecz E-5xx jako bazowego modelu...

qbic
    Gość
    Wcale bym się nie zdziwił jakby się okazało ze ten aparat ma najlepszy obraz z dotychczasowych NMOS Olympusów.

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Hmmm, żadnych istotnych zmian. Kiedyś krytykowaliśmy Canona za politykę odgrzewanych kotletów. Mogli mu dać stabilizację i resztę pozostawić jak jest.
    Odnoszę wrażenie, że E-450 bardziej jest potrzebny Olympusowi niż jego klientom. Dla Olka będzie uzasadnieniem dla wyższej ceny E-620 a świadomy klient o mniej zasobnym portfelu raczej kupi E-510/520 ze stabilizacją za podobną kasę lub E-410/420 za mniejszą...

Cytat Zamieszczone przez C+ Zobacz posta
    No i może okazać się, że między E620 a następcą E520 będzie różnica taka, że następca E520 będzie miał filtry artystowskie, stary AF i brak ruchomego LCD.
    Po co jeszcze następca E-520? Wówczas Olympus miałby 5 półek aparatów E-systemowych i jeszcze niedługo mikro... Po mojemu za dużo, klient się pogubi i podejdzie do półki oferującej mniejszy dysonans przy zakupie...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    matryca mala pod wzgledem liczby pikseli i nowy proc, moze byc ciekawie

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów