Jak masz ustawioną saturację w kamerze ?
Jeśli na 0 albo mniej,to coś dziwnego stało się z tym zdjęciem ( trzecim ) - woda nie wygląda tu jak woda.Ja przynajmniej takiego koloru nie widziałem.Nawet na Karaibach.![]()
Jak masz ustawioną saturację w kamerze ?
Jeśli na 0 albo mniej,to coś dziwnego stało się z tym zdjęciem ( trzecim ) - woda nie wygląda tu jak woda.Ja przynajmniej takiego koloru nie widziałem.Nawet na Karaibach.![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
i tu jest właśnie ten mykbył październik, jak na październik wyjątkowo ciepło, niebo było tak idealnie niebieskie, że nadawało niemal takiego samego koloru wodzie, teraz na weekend tez była taka piekna pogoda i podobna barwa wody, podkrecałem jedynie balans bieli, wiec mogło troche dodać
Uciekamy w sztukę, która jest większą pułapką.
Po jakimś czasie tylko ból jest dla nas inspiracją.
Ponawiam pytanie. Jak masz ustawioną saturację w aparacie fotograficznym.
Landscape Photography
w tej chwili na+2, wtedy z resztą też
miałem z początku problem z aparatem, mam go równiutki rok, z początku przez pierwszy miesiąc użytkowania miałem problem z odzwierciedleniem kolorów, chwytałem się wszystkiego, wszystko podkręcałem na max, miałem już nawet dawać aparat na gwarancję, ale sytuacja się unormowała, z tym, że nie mam pojęcia czemu tak mogło być?
Ostatnio edytowane przez japawel ; 25.03.09 o 22:58
Widzę duży potencjał. Z przyjemnością obejrzałem i krajobrazy i portrety. Jest dobrze i jak sądzę, będzie jeszcze lepiej.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ostatnio edytowane przez e-510 ; 25.03.09 o 23:08
Landscape Photography
ok, tak zrobię.
dzięki
Dlaczego nie Viwid? Nie bardzo rozumiem?
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R