Właśnie w weekend jadę do Czech i mam nadzieję, że mnie nie będą gonićosobiście jestem pokojowo nastawiona. Zobaczymy jak wyjdą widoczki...
Przywieź nam Złotego Bażanta![]()
A jesteście z PoznianiaPewnie
To wyślę pocztą jak mi podacie adres
Ale lepiej będzie jak przywiozę dobre fotki
pijaństwo szkodzi
![]()
Kto by miał Cię tu gonić?Tylko nie przywoź Zlatého Bažanta a weź np. Gambrinusa czy Kozla
Chyba nie masz racji - to teren prywatny i właściciel decyduje, co wolno na jego terenie. W centrum handlowym Černý Most w Pradze ochrona nie pozwoliła mi (przy sprzedawcy) fotografować wnętrz centrum... w sklepie to co innego.
Podobnie było jakiś czas temu w Austrii i w Bratysławie - ochrona nerwowo reagowała na "odbezpieczony" aparat.
Na zewnątrz nie ma problemu - każdy budynek może być sfotografowany z zewnątrz. I chyba w PL (jak i np. w Czechach) jest na to stosowny przepis.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
OK, OK coś tam się przywiezie po weekendzie mam nadzieję, że będę miała chociaż skromne fotkiw sumie to brzmi logicznie z tym wewnątrz i na zewnątrz budynku...
A gdzie jedziesz (konkretnie miasto)?
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
W ostatniej chwili okazało się, że w Czechach nie ma miejsc i mamy nocleg w Świeradowie Zdroju. Nie patrzyłam jeszcze na mapę, ale podobno jest to blisko Czech i będziemy tam jeździć na narty (deski). A masz jakieś ciekawe miejsca do focenia??