Dzięki za wpisy. Kolejna fota:
971
Dzięki za wpisy. Kolejna fota:
971
Każdy ma swój bankomat.
pozdrawiam Wiejo
Lubię tutaj zaglądać, choć rzadziej komentuje. Ostatnie w pytkę! Widzę, że poziom utrzymujesz![]()
"There's no such thing as free titties"
971- super...ma głębie...szacuneczek.
Dzisiejszy stan światowego ducha.
E-510/ ZD 14-45/ ZD 14-54/ ZD 40-150/ ZD 50-200/ Metz 58 AF/ Marumi DGH Circular+UV-wpc/ Hitech...Cokin P/ Benro A-297m8+488RC2/...pstryk!!!
971 - "świetne" !
Pozdrówka.
Fajny kontrast.
Ostatnie foty pochodzą z jednego łazikowania. Przestałem streetować w towarzystwie i znów poluję samotnie. Nic mnie wtedy nie rozprasza, koncentruję się maksymalnie na otoczeniu. Tylko w taki sposób można osiągnąć efekty, wiem to z doświadczenia.
każdy przy swoim bankomacie ...;-/
I nawet logo banku złapałeś
Co do robienia fotek w towarzystwie to ja się nie znam na streetach ale generalnie lubie chodzić i focić samotnie. Oczywiście pomijając wakacyjne wyjazdy bo tam to fotki niejako przy okazji zwiedzania.
Ale jeśli jadę sobie pofocić w plenerek to tylko samotnie, towarzystwo mi zdecydowanie przeszkadza.
Rafał, ja poproszę o więcej takich, jak 971. Świetne. Powinieneś pomyśleć kiedyś o wydaniu jakiegoś albumu/wystawy, bo szkoda, by ten kapitalny portret miasta egzystował jedynie w internecie (tak mi się przynajmniej wydaje).
Pzdr