Zdj.974
- ciekawe,tak mi się kojarzy,że postacie w tle,to zmaterializowane myśli starszej pani,pogrążonej w chwilowej zadumie o przeszłości,teraźniejszości a może przyszłości ...?
Zdj.974
- ciekawe,tak mi się kojarzy,że postacie w tle,to zmaterializowane myśli starszej pani,pogrążonej w chwilowej zadumie o przeszłości,teraźniejszości a może przyszłości ...?
ostatnie mi bardzo siedzi - Pani Pogodna![]()
Ostatnie bradzo mi się podoba.
974. Wielki brat patrzy, widzi wszystko i wszędzie.
Za ostanie lubię Cię![]()
974! MocneBardzo udany kadr.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Już trochę wszystkie nudziły, ostatnie ostro pobudziło!
Świetne zdjęcie!
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
974- bardzo ciekawa focia...tylko brakuje mi 2 oka.
pozdrawiam![]()
E-510/ ZD 14-45/ ZD 14-54/ ZD 40-150/ ZD 50-200/ Metz 58 AF/ Marumi DGH Circular+UV-wpc/ Hitech...Cokin P/ Benro A-297m8+488RC2/...pstryk!!!
972- niby kadr nie pobudza ale jest bardzo dynamiczny jeżeli chodzi o zatrzymaną sytuację. Jak dla mnie jest taki wielowątkowy. 973- to przerysowanie uwypukliło mimikę grającego i myśle, że jak bardziej harmonię rozciągnie to będzie wydatniejsza. 974- bardzo piękny psychologiczny kadr. Postać i twarz kobiety aż się prosi o interpretację. Odnośnie tytułu to Twoja zasługa bo Twoje zdjęcie tak zadziałało na moją interpretację. Bardzo się cieszę, że przydało się. Browar nie zajc nie ucieknie.
pozdrawiam Wiejo