Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Nie ma znaczenia, że dostało jakieś id czy cokolwiek innego. Jak wcześniej napisałem po złożeniu zamówienia przychodzi wiadomość potwierdzająca ten fakt i nie ma ona żadnego prawnego skutku. To jest tak jakbyś zadzwonił do sklepu i powiedział, że chcesz kupić e-30 a sprzedawca powiedział, że przyjmuje do wiadomości, że chcesz kupić. Nie oznacza to jednak, że umowa została zawarta.
Rzecznik napisała mi, że musi być potwierdzenie ze strony sprzedawcy w obojętnie jakiej formie, że sklep przyjął moją ofertę. A tutaj tego nie było i koniec kropka.
Dzień wczorajszy to tylko sen, a jutro to tylko wizja lecz dziś dobrze przeżyte uczyni każde wczoraj snem o szczęściu a każde jutro wizją nadziei. Bacz więc dobrze na dzisiaj.
Legal - E30 to mój pierwszy Olek. Dlatego nie należy mi się nic oprócz torby...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Mikola ; 15.02.09 o 19:05
Olympus E30 + ZD 14-54 mm f2,8-3,5 II + Raynox 250
Od kilku dni w watku o promocji e-30 piszecie glownie o jakims sklepie i jego kuriozalnej ofercie zbijajacej cene e-30 po odliczeniu wartosci 2 promocji (plecak + lampa/grip) i odliczeniu tego enigmatycznego 14-54 (jesli to bylaby II) prawie do ceny ok. 1570 zł.
Być może cuda się zdarzają, ale chyba nie w neo24.pl i nie w sytuacji, kiedy dolar pnie się tak w górę.
A do rzeczy: informuje, ze 16 lutego nadeszla przesylka DHL: lampa FL36R - ponownie w srodku list z usmiechnietym prezesem, tym razem (to juz nie torba) rowniez czysta, dwuletnia gwarancja bez kodu i wpisow o serialu. Mysle, ze warto przechowac sobie cala dokumentacje promocyjna w skanach i zdjecia przesylek na wypadek koniecznosci serwisowania lampy lub jej sprzedazy.
Reasumujac - 'promocja podwójna' na e-30 dziala - jestem żywym dowodem jej funkcjonowania!
Pozdrawiam wszystkich klubowiczow!
Jeszcze musze dodac, ze od sklepu FZ otrzymalem przy zakupie e-30 gratisy: T-shirt Olympusa i czapeczke Four-Thirds e-System. Nie odbierajcie tych informacji jako zachwyty nad wlasna decyzja o zakupie e-30 - to czyste fakty do wiadomosci OlympusClub - mysle, ze uzyteczne.
Ostatnio edytowane przez Legal ; 16.02.09 o 20:44
Były użytkownik e-systemu. Obecnie Nikon.
http://foto.moon.pl/uzytkownik/2007
A ja właśnie otrzymałem promocyjną FLkę- natomiast jak na razie ani widu ani słychu o plecaku.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Ja wczoraj zamówiłem obiektyw do Nikona w sklepie e-market, bo cena mnie skusiła. Telefonowałem nawet i powiedzieli, że właśnie obiektywy się skończyły, bo mieli tylko dwa, ale w ciągu 10 dni zamówienie powinno być zrealizowane. Przysyłają mi dzisiaj maila, że termin dostawy wynosi ponad 14 dni i dlatego zamówienie zostało anulowane. Ja do nich odpisuję, że poczekam te 14 dni. A oni, że zamówienie jest błędne i zostało anulowane.
Hehe. Akurat coś sprzedadzą ...
Niektórzy nieuczciwi sprzedawcy, którzy chcą się wylansować, podają najniższą cenę, żeby pokazać się na pierwszym miejscu w przeglądarce. Jak ktoś zajrzy to może przeszuka resztę strony w poszukiwaniu okazji.
Obiektyw tańszy o 300 zł niż na rynku, a wszystko pozostałe w cenach z księżyca.
Ostatnio edytowane przez GALILEUSZ ; 17.02.09 o 18:53
Jak wygląda działanie e-30 razem z manualnymi szkiełkami? np OM 50mm? testował już ktoś?![]()
Olympus Evolt E-510 + parę gratów
Ja wysłałem w zeszły piątek papiery do Olka (wszystko zgodnie z instrukcja Legala z tego wątku - str 8 post #76 - THX - zaraz kliknę REP) i teraz już się nie mogę doczekać kiedy przyjdą prezenty.
Szczególnie wyczekuje plecaka, bo chwilowo nie mam żadnego i muszę korzystać z pożyczonej od kumpla niewygodnej torby.
Ale w moim przypadku w operację "zakup e-30" wdarła się łyżka dziegciu:
Po rozpakowaniu zaślepki wizjera okazało się, że ma ona ułamana jedną z szyn na których się ja wsuwa a miejsce po muszli ocznej :/
Zaniosłem do sklepu - ma być wysłane do Olka na gwarancji - ciekawe czy wymienią...
Nie będę tego za często używał, ale jak wybuliłem tyle kasy za nówkę body to chciałoby sie mięć wszystko co ma byc w zestawie sprawne...
Ja swoje extra graty, czyli lampe i plecak otrzymalem dzis w jednym kartonie , czyli 9 dni po rejestracji i wyslaniu potrzebnych papierkowZostawilem sobie swietny plecaczek ,a lampa poszla dzis na allegro za 600 zl z przesylka jak cos......
Ostatnio edytowane przez enem ; 27.02.09 o 22:38
Olympus E-420 + ZD 25mm (kieszonkowy potffór) na poważnie , Nikon D7000, Nikon D600 + pokaźne stadko słoików do zabawy