Jeszcze kilka godzin temu był dostępny. Wysłałem już do nich maila z pytaniem, o co chodzi, ale nie sądzę, żebym dostał odpowiedź. Pewnie im się cyferki pomieszały w nazwie obiektywu i teraz palą głupa.
Jeszcze kilka godzin temu był dostępny. Wysłałem już do nich maila z pytaniem, o co chodzi, ale nie sądzę, żebym dostał odpowiedź. Pewnie im się cyferki pomieszały w nazwie obiektywu i teraz palą głupa.
Hmmm - dziwny ten sklep, zamówiłem E-30 +14-54 za 4290 PLN, sklep przysłał mi drogą elektroniczną potwierdzenie zamówienia nr...., status - złożone...
Czy w ten sposób zawarłem już umowę w sensie prawnym i sklep musi się wywiązać?
Ale ta 14-54 to pewnie jedynka, na stronie sklepu aktualnie ani słowa o dwójce. Jesteś pewien ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zazwyczaj takie sklepy mają w regulaminie zapis, że to, co widzisz na nich stronie, to nie jest oferta, tylko zaproszenie do zawarcia umowy. A umowa zawierana jest w momencie, kiedy oni zaakceptują Twoją odpowiedź na zaproszenie.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
W mailu pytałem też, jaka to wersja obiektywu. Odpowiedzi jeszcze nie dostałem.
Ostatnio edytowane przez epicure ; 11.02.09 o 19:27 Powód: Automatyczne scalenie postów
A czy rzeczywiście chcesz go kupić, że wysłałeś zamówienie ? Pytam z ciekawości.
mente et malleo
Hmm, po slinga trzeba się zarejestrować do końca lutego, ale wszystko kupić i wysłać można do końca marca, tak? Zarejestrowałam się, potwierdzający mail zamiast moich danych zawierał tylko znaczniki [mail] etc. i twierdził, że to działa do końca lutego... Jak to jest?
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.