Mnie też 306super
Mnie też 306super
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dla mnie 303 i 306 , ale gdyby ciut jaśniej w pierwszym krzyż, a w drugim lewa strona, postaci.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Też się nad tym zastanawiałem
Może autor coś napisze?
Na fotce z nosorożcem skopany balans bieli a w pierwszej chyba za mocne nasycenie.
Druga jest OK ale po co tak krzywo?![]()
Rocco - balans jest ok. - zamierzone działanie kanałami - u mnie (na monitorze w domu) nosorożec wychodził wręcz czerwonokrwawy co nadawało mu zamierzonej wegańskiej krwiożerczości => zamierzone działanie
Helmuth - myślę żę Mysikrólik dobrze odebrał to zdjęcie (chyba ma Prawo do swojej subiektywnej opini) a to że jest budynek (no jest), i horyzont krzywy (a krzywy), punkty odniesienia - rozumiem że w swojej galerii pod tym względem masz wszystko podręcznikowo + złoty podział i trójpodział ?
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
No to sorki, tak mi się tylko zdawało...![]()
Wierz mi, nawet przez myśl mi nie przeszło, że nie myśliszNie zabraniam nikomu mieć "swojej subiektywnej" opinii- Mysikrólik sformułowała swoją, ja swoją- też mam "Prawo". Pytałem tylko o cel przekrzywiania kadru, zresztą rocco też nie rozumie-
Niestety nie ma żadnego wyjaśnienia
Porozmawiajmy o tym przy omawianiu moich zdjęć- chętnie odpowiem na Twoje pytania w moim wątku![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dlaczego przejmujące? Masz słonia, który dennie patrzy na otaczający go świat, jest oddzielony od ludzi kawałkiem betonu z odrapaną barierką. Po drugiej stronie niczego nieświadome dzieciaki, które go podziwiają. Krzywizna nie jest zła, ostro pokazuje kontrast. Budynki w tle pierwsza klasa, bo to nie jest Afryka. Mi się to zdjęcie bardzo podoba, bo do mnie "mówi".
Rów jest dla mnie linią prowadzącą w tym zdjęciu - od słonia, przez ludzi, aż po puste tyły.