http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Straszne.
To jest straszne, wybrać jedno zdjęcie ze swojego archiwum i opatrzyć je etykietą 'najlepsze'. Bo do części podchodzi się emocjonalnie, przygodą danej chwili, inne próbuje się tłumaczyć pogmatwanymi artystycznymi wizjami.
Prościej by mi było wybrać jakieś zdjęcie z ludźmi, bo ich mam niewiele. Ale przypuszczam, że nie do końca robię to jak należy i muszą poczekać na mój wątek z oceną zdjęćPozostaje zatem zbiór pamiątek z uwieczniania łazęgowania. A tego jest multum. I które najlepsze?
Nie zrażajcie się moją tyradą, wrzucajcie zdjęcia do albumu![]()
Nie masz co tłumaczyć
Wrzucajcie to co wam się podoba, a nie to co ma sie innym spodobac
To nie konkurs
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Hop !
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
no super... 12 fot
![]()
12 fot = 12 miesięcy - na kalendarz jak znalazł![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Spoko, luzik, cos na pewno dorzuce do 5 stycznia, bedzie wiecej.
I nie nabijac mi sie tu![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia