68 fajne, chociaż poprawione wygląda zdecydowanie lepiej![]()
68 fajne, chociaż poprawione wygląda zdecydowanie lepiej![]()
SP-510UZ
Tak, kontrast i ostrość, ale i tak mi się podoba
"No właśnie nie umiem robić ciekawych zdjęć ;("
eee, nie łam się - myślisz, że ja przez ostatni miesiąc lub więcej zrobiłem coś mądrego.. teraz czekam za zmianą aury - może z nią przyjdą nowe pomysły
pozdrawiam i powodzenia życzę
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
dziękuje Wam za słowa pocieszenia, porady, opinie, poprawki jakże cenne dla mnierzeczywiście brakowało kontrastu
![]()
Kasprzyk- też czekam na zimę, bo jeszcze o tej porze roku nie robiłam zdjęć, to znaczy nie interesowałam się wtedy fotografią więc ciekawa jestem jak to bedzie![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ta rybka to krasnopióra i występuje w co 2gim jeziorze naszego kraju. szkoda że płetw nie widać to od razu byś poznał
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
eee widze że tu specjaliści od ryb![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ostatnio edytowane przez czmielek ; 15.11.08 o 10:34
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
no ładna rybka, ładnazałóżmy wątek, pokaż swoją rybe
![]()
Wrzucam kolejną fotke. Jak ja na nią patrze to podoba mi się, sama nie wiem czemu, chciałam poznac Waszą opinie na jego tematmocno poPSute od razu dodaje, co chyba widać
![]()
Przepraszam Igorra - ale musiałem zająć głos.
Prezentowana rybka tutaj, to wzdręga - jeżeli wzdręga i krasnopióra - to ta sama nazwa - ok, jednak zdjęcie pokazane przez Igorra nie jest wzdręgą
Mogę się założyć o dobry browar
W moim wątku postaram się dzisiaj pokazać ostatnie dwie rybki złapane w niedzielę.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300