Wrzucam kolejną fote. Dizęki za wejścia i wsyztskie opinie i uwagi![]()
Wrzucam kolejną fote. Dizęki za wejścia i wsyztskie opinie i uwagi![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
dość fajne....ale można było próbować zrobić troszke inne ujecie, troche przeszkadza mi to że ten dalszy brzeg jeziorka jest tak ucietymoże jakbyś troszke było wyżej
![]()
Anora dziękiza uwagiNiestety teraz nie moge już nic zorbić bo przypadkiem usunełam oryginał
ale wrzucam kolejną fote..........
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ostatnie niestety jest krzywe. Jest dziwny kadr - patrz co jest w mocnych punktach - i te kolorki takie trochę wyblakłe - może trochę więcej kontrastu? Jakaś mała zabawa z krzywymi??![]()
Pozdrawiam
Wykrecik- dzieki za opiniemasz racje zreczywiscie jest krzywo i kolory nie zbyt
ale już chyba nic z tym nie zrobie, bo juz kontrastowałam i nasycałam i takie coś wyszło
bo w oryginale jest 2 razy gorzej
dzięki
No to teraz wrzucam fotki z tatr, szlak słowacki na Małą wychodną, polecam iśe wybrać, przepiekne widoki do focenia i patrzeniaBardzo ciężko by mi wybrać najlpesze djęcia. Na początek wrzucam te które mi sie najbardziej podobały. Co o nich sądzicie, co można w nich poprawić.
![]()
kolejne pięc...
I ostatnie![]()
Rosjaśniałeś kosówkę?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
nasycałam większość![]()