Dobrze, dobrze, sam wiem, że ostatnie raczej nie zachwycają
Może więc coś bardziej kolorowego
Dziewczyna o (nie) perłowych włosach
Setka w galerii![]()
Dobrze, dobrze, sam wiem, że ostatnie raczej nie zachwycają
Może więc coś bardziej kolorowego
Dziewczyna o (nie) perłowych włosach
Setka w galerii![]()
Z tych ostatnich najbardziej przypadł mi do gustu portret faceta przy fontannie. Dziewczyna za bardzo zacieniona.
Architektura ładna ale... rzadko potrafię ją ocenić jako zdjęcie.
Ten niezidentyfikowany geometrik, o który mi chodziło niedawno, to raczej nie było sklepienie. Taka siatka z rur w tonacji biało-niebiesko-czerwonej. Kurczę... gdzie się to podziało...?![]()
Dwie ostatnie fotki z serii indywidua dobre są. Dobre, bo ciekawe. Widać w nich różnorodność społeczeństwa. Pan na fontannie - mając na względzie jego gabaryty być może wątpliwości Pi-er17 powinny być rozwiane - być może to zdjęcie wymagało szerokiego kontaCo do 100 zdjęcia, 100 to za mało, 100 to za mało, 150 by się zdało...
Fakt, niunia ciekawa, mnogość gadżetów jakie nosi powoduje ładny kontrast z spokojnym tłem. Szkoda zacienienia.
MK
Dziękuję Wam za komentarze
Twarz mogłem "wyciągnąć" ale jakoś tak mi się spodobało, pewnie macie rację
Szanowna Bufetowo (nie mogę się przyzwyczaić do tego nicka), nie wiem o jaką siatkę Co chodzi ale u mnie jest tylko jedno zdjęcie, częściowo pasujące do Twojego opisu:
https://galeria.olympusclub.pl/displ...hp?&pos=-20182
Cos mi się wydaje, że nie o to Ci chodziło![]()
Architekturę masz opanowaną... ostatnia ciut przyciasna...
ale kolorystyka niezwykła
/*...................*/
/* ...........................*/
Nie rocco. Znalazłeś (wypatrzyłeś) niezwykłą modelkę. Ona jest niezwykle kolorowa, a nie do bani.
/*...................*/
/* ...........................*/
Na moim monitorze dziewczyna wcale nie wydaje mi się zacieniona. A samo zdjęcie bardzo mi się podoba. Modelka oryginalna, parasola fajnie "zamyka" kadr od góry.
Architektura jak zwykle bez zarzutu. A portret przy fontannie? Tutaj musiałbym się dłużej zastanowić. Póki co wstrzymam się od komentarza.
Pierwsze wrażenie po obejrzeniu zdjęcia ( w sklepie )...dużo się na nim dzieje. Ale po chwili widzę, że kadr jest bardzo dobrze poukładany. Podoba mi się : )
Dziękuję za komentarze
Kolejne fotki z ulicy z tym samym tytułem:
Czekając na wezwanie...
Druga niezbyt ostra, wiem ale był już prawie wieczor i tak wyszlo...
Ostatnio edytowane przez rocco ; 30.09.08 o 18:18