Strona 13 z 14 PierwszyPierwszy ... 311121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 137

Wątek: [Imaging Resource] Olympus previews next Four Thirds DSLR

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Koriolan
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Ja też obstawiam cenę jakieś 2400-2500 (strona 9 tego wątku)
    Chyba że E-30 to E-3 next, a olek wypuści flagowca E-5 saminiewieciezczym za dobrych kilka koła.
    Tyle, że w takiej sytuacji dalej jest dziura na średniej pólce, a to byłby spory błąd.
    Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
    zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andytown
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    czemu dziura ten poniżej e-3 , a nowy tak lekko powyżej nie za 10-15 , ale za 5-6 tysięcy body
    Próbowałem już wielu kochanek i zawsze wracam do OLI

www.fotochwila.pl - zdjęcia ślubne, portrety

| OlyJedi Awatar IwoR
    Mieszka w
    Lublin/Skierniewice/Radom
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dzemski Zobacz posta
    body to raczej wygląda jak połączenie E1 z E3
    może grip od E-1 będzie pasował?

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Dzięki "E-30" kilku forumpowiczów stworzyło koncepcję - super-hiper wypasionego flagowca w systemie gdzie aparat typu E-3 byłby już półkę niżej. Piękna to koncepcja ale czy realna? Po co taki aparat? Jakie cechy (w tym obrazowanie) musiałby posiadać? Na ile to realne przy sensorze określonych rozmiarów? No i w końcu ile miałby kosztować? Czy Olek chce stworzyć jakąś niszę w niszy
    Nie chcę być złym prorokiem ale jak dla mnie aparat z półki E-3 w zupełności wystarczy (jakby go jeszcze pozbawić kilku wad) - ja chciałbym sprzęt do fotografowania, na który mnie stać a nie jakiś obiekt westchnień. Świadomość obecności w systemie super top pro Zuiko niewiele mi daje - nie kupię ich, wolałbym w mojej torbie foto dwie stałki po 300$...
    Dla mnie system nie musi być super kompletny - mieć aparaty do wszystkiego, wystarczy, że spełni moje oczekiwania.
    Flagowiec Pentaxa - K20D to sprzet co najwyżej - semi-profi a raczej zaawansowany aparat amatorki. Jakoś im to specjalnie nie przeszkadza, co najwyżej doskwiera brak FF.
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

qbic
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez ktotek Zobacz posta
    Dzięki "E-30" kilku forumpowiczów stworzyło koncepcję - super-hiper wypasionego flagowca w systemie gdzie aparat typu E-3 byłby już półkę niżej. Piękna to koncepcja ale czy realna? Po co taki aparat?
    Opadają mi ręce. Do czego niby podpiąć ZD Top pro? Przy obecnych puszkach nie rozumiem koncepcji tych bardzo dobrych/drogich szkieł.

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Ktotek to nie koncepcja a logika. Bez puszki top system nie jest kompletny. Jestem pewien że flagowiec będzie, nawet jak sprzedadzą ze trzy sztuki. Niech kosztuje ile chce ale musi być, by pokazać że Olek nie odstaje. Nie sądzę aby szli w zaparte. Wydaje mi się że pokażą coś lepszego od D300 za nieco większą kasę, ale poniżej 10 tyś.
    /*...................*/
    /* ...........................*/

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andytown
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    zgadzam się z logiką myślenia Zibiego (ZIBI 1303)
    Próbowałem już wielu kochanek i zawsze wracam do OLI

www.fotochwila.pl - zdjęcia ślubne, portrety

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Chłopaki - bardzo chciałbym za jakiś czas przyznać Wam rację, stwierdzić - myliłem się w moich spekulacjach. Mamy super top pro wypasione z jeszcze lepszą matrycą w środku, jakość zdjęć z tego aparatu na poziomie zawodowych puszek konkurencji - piszę najszczerzej jak potrafię, byłoby to z pożytkiem dla nas wszystkich...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    To się okaże we wrześniu przyszłego roku, no może ciut wcześniej ktoś puści farbę
    /*...................*/
    /* ...........................*/

| OlyJedi Awatar sławekb
    Mieszka w
    Łagów
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    Nie chodzi o to żeby złapać tylko żeby gonić przecież Ma być super pro body żeby ludziska widzieli napisy na aparatach w TV. Dlaczego (między innymi) ludzie w sklepie wybierają gorszy aparat C lub N zamiast O ?? Bo ten napis na aparacie jest taki podobny do tych u zawodowców, reporterów itd. Ludzie chcą mieć też super aparat z super napisem
    Wiadomo, że dla uświadomionych nie trzeba wcale napisu ale uświadomionych jest mało, wystarczy poczytać forumy w działach pt. "co kupić?"