Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 137

Wątek: [Imaging Resource] Olympus previews next Four Thirds DSLR

Awatar wgerwat
    Mieszka w
    Chester UK
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Nasza E xx nabiera kształtów, wyglada na wersje produkcyjną...

Zdjęcia pochodzą z serwisu:
    http://dc.watch.impress.co.jp/cda/ot...9/24/9294.html
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Sorry za postowanie pod postem wrzucam jeszcze jedno zdjecie:

Ostatnio edytowane przez wgerwat ; 25.09.08 o 01:18 Powód: Automatyczne scalenie postów
    Przepraszam że żyje, to JUŻ się nie powtórzy ......

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Jak nic, wypisz wymaluj E-3
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    body to raczej wygląda jak połączenie E1 z E3

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    A ja się zastanawiam czy Olympus nie strzela sobie trochę w stopę takim takim hmmm - wydmuszkowym marketingiem. O ile w przypadku E-3 - gdy go jeszcze nie było to miało sens - trzymało ludzi w systemie, żaden inny aparat systemu nie był dla przyszłego flagowca konkurencją. Wówczas wszelkie PDFy, makiety, strugańce, zapowiedzi miały sens.
    Obecnie mamy niedrogie E-3 a jego producent wyskakuje z wiadomością, że za jakiś czas będzie nieco niższy model a więc w domyśle tańszy i podaje specyfikację w sumie nie gorszą od E-3... Czy taka informacja nie spowoduje spadku sprzedaży E-3 w oczekiwaniu na nowszy aparat Pół biedy jak owi czekający faktycznie kupią "E-30" ale część z nich może się dać przekonać w międzyczasie konkurencji...
    Osobiście mam ochotę na E-3 przed końcem roku, informacja o nowej puszce trochę wyhamowała te zapędy...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ktotek Zobacz posta
    A ja się zastanawiam czy Olympus nie strzela sobie trochę w stopę takim takim hmmm - wydmuszkowym marketingiem. O ile w przypadku E-3 - gdy go jeszcze nie było to miało sens - trzymało ludzi w systemie, żaden inny aparat systemu nie był dla przyszłego flagowca konkurencją. Wówczas wszelkie PDFy, makiety, strugańce, zapowiedzi miały sens.
    Obecnie mamy niedrogie E-3 a jego producent wyskakuje z wiadomością, że za jakiś czas będzie nieco niższy model a więc w domyśle tańszy i podaje specyfikację w sumie nie gorszą od E-3... Czy taka informacja nie spowoduje spadku sprzedaży E-3 w oczekiwaniu na nowszy aparat Pół biedy jak owi czekający faktycznie kupią "E-30" ale część z nich może się dać przekonać w międzyczasie konkurencji...
    Osobiście mam ochotę na E-3 przed końcem roku, informacja o nowej puszce trochę wyhamowała te zapędy...

Ktoś już to tutaj fajnie opisał...

e-30 to prawdopodobnie "następca" e-3 - zmiana nazwy i numerka wiąże się z wykształceniem poziomów lustrzanek u olka...

e-440 - e-520 - e-30 - i PROFI COŚ WYPASIONE ZA GRUBĄ KASĘ

NIe mówi się o e-30 jako o następcy e-3 by nie wystawić na szwank dotychczasowej polityki określania e-3 jako profi
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar ziemia01
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    74
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ktotek Zobacz posta
    Mam podobne odczucie. Teraz zawieszenie pomiędzy E-3 w promocji do końca roku albo "E-30" tylko co to będzie i za ile? Mnie najbardziej interesuje wizjer w nowej puszce czy będzie taki jak w E-3 czy też E-520.

| OlyJedi Awatar Wieprz
    Mieszka w
    Wwa
    Siła reputacji
    119
    Moja galeria
    wszyscy narzekali żę E3 jest zbyt ciężki. No i proszę. Nowe ciałko ma guzik "Light".

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    stare też ma (czego nie zauważyli inteligenci z jednej z gazet o obsmarowali E3 za brak podświetlenia gornego LCD)

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andytown
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    też mi się zdaje ze to przygotowanie miejsca na model powyżej e-3
    Próbowałem już wielu kochanek i zawsze wracam do OLI

www.fotochwila.pl - zdjęcia ślubne, portrety

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Jest piękny... tylko czy naprawdę będzie kosztował ok 2500... ??
    /*...................*/
    /* ...........................*/