krawat to jest?Ciekawe rzeczywiście....jednak takie zdjęcia są nie w moim guście.
krawat to jest?Ciekawe rzeczywiście....jednak takie zdjęcia są nie w moim guście.
Świetny "pean" dla "zwisu męskiego". Drugie ujęcie bardziej mi się podoba. Ciekawe jak jest w tym miejscu wieczorem - może krawat jest jakoś podświetlony - mogłaby wtedy tez fajna fotka wyjść.
ten krawat to taki jednak trudny do zrobienia, pierwsze ujecie dobre ladne tlo, ale trudny do zidentyfikowania glowny obiekt, w drugim juz widac ze to krawat bez problemu ale tlo jakos nie pasuje, chyba za duzo zoom splaszczyl,
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
W pierwszym ta zieleń przeszkadza ...
A drugie może być fajne ale jakoś sprytnie bym wykadrował![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnie leży mi najbardziej.
mnie osobiście takie zdjęcia nie pociągają ale przyjemne dla oka są,podoba mi się.
Niełatwo fotografować wieżowce gdy nie ma miejsca. Dookoła inne budynki a uliczka wąziutka ale za to ruchliwa![]()