Poprawiłem 64, czy teraz lepiej? Podoba mi się ta róża![]()
Poprawiłem 64, czy teraz lepiej? Podoba mi się ta róża![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
O niebo lepsza![]()
Ata jak się podoba?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A może coś o tym?
Ostatnie bardzo udane
Kwiat ma piękną plastykę, aż wyrywa się z kadru.
Szumi w cieniach ale to mi nie przeszkadza.
Mi też sie podoba ...
Tak sobie myśle i chyba uważam ze dobrze ze nie pozbyłeś sie kawałka roślinki w LG ... Jestem zwolennikiem czystych kadrów ale jednak to aż tak bardzo nie przeszkadza
Szumy Wojtku powiadasz ....
Hmmm ...
Ja na moim "wspaniałym" monitorze żadnych szumów nie widze
Bez kitu musze sie teleportować na platforme LCD bo tak to długo nie wyrobie![]()
spośród wszystkich kwiatków pokazanych na ostatnich zdjęciach zdjęcie ostatnie odstaje od reszty.
Dla mnie ostatnia fota bardzo fajna...jak nie lubię i w zasadzie nie podobają mi się takie zdjęcia to nr 68 mógłbym rzucić nawet na tapetę.
Jak ja nie lubie kwiatow.A gdybys sie przesunal w prawo i ten paczek znalazl by sie prawie w GO i lekko nad dalia,ciecie w pionowym kadrze-nie bylo by ciekawiej?To o 68.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Taak Lucca, Twoja niechęć do kwiatów i ich fotografowania jest tu powszechnie znana
Helmuth, nie sluchaj tylko zajrzyj do jego galerii...