witam,
nie mogę znaleźć rozwiązania. Czy jest jakaś możliwość aby móc zaraz po zrobieniu zdjęcia w e-510 (podłączony przez usb) móc obejrzeć je na ekranie komputera? Oczywiście nie chodzi mi o opcję przegrania zdjęcia. Nie znalazłem też takiej opcji w Olympus Master, a może źle szukałem. Oprogramowanie niektórych aparatów ma taką opcję.
--
pozdrawiam Andrzej

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem 

| OlyJedi
| OlyJedi 

W jaki najprostszy sposób zgrać fotki na CD, tak aby ruszyły w normalnym odtwarzaczu DVD. Jeśli są zgrane tylko jako pliki (np. jpg), to ukazuje sie komenda o nieprawidłowym formacie plików, jeśli zaś korzystam z opcji VCD (wbudowanej w NERO), to wyświetla tylko ostatnia fotkę w pomniejszeniu. Przypuszczam, ze to pewnie jest dosyć banalne w praktyce, ale zapytać trzeba
 W jaki najprostszy sposób zgrać fotki na CD, tak aby ruszyły w normalnym odtwarzaczu DVD. Jeśli są zgrane tylko jako pliki (np. jpg), to ukazuje sie komenda o nieprawidłowym formacie plików, jeśli zaś korzystam z opcji VCD (wbudowanej w NERO), to wyświetla tylko ostatnia fotkę w pomniejszeniu. Przypuszczam, ze to pewnie jest dosyć banalne w praktyce, ale zapytać trzeba  Zamieszczone przez zigger
 Zamieszczone przez zigger