Dołączam się z moją rudą
Dołączam się z moją rudą
E-1 + 14-45 3.5-5.6(czeka na nowego właściciela), 35 3.5(sprzedane), FL36(sprzedane), 40-150 4-5.6(czeka na nowego właściciela)
Canon 40D+30D, 50 1.8, 70-200 4 L, 20-35 2.8,18-55 3.5-5.6 IS, 28-105 3.5-4.5, 430EX, Velbon Sherpa 600R i trochę szkieł M42
Pocieszne te stworzonka. Dawajcie więcej![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Ma ktoś zdjęcia małej wiewiórki? W niedzielę byłem na spacerze (bez aparatu) i spotkałem taką w parku, trochę większa od szczura![]()
Taka?
UWAGA:
Zazaczam ze zdjecie robione bylo z bezpiecznej odległosci by tej mlodej wiewiorce nie przeszkadzac i zeby nie czola sie osaczana. Dlatego tez jesli ktos bedzie mial taka okazje i spotka mloda wiewiorke na swojej drodze to nie atakujcie ja z bliska aparatem a tym bardziej nie uzywajcie lampy.
Zdjecie niskiej jakosci niestety slabe warunki oswietleniowe i nie chcialem jej wystarszyc lampa czy tez innymi cudami plus przestrzelona ostrosc ale co tam. Sytuacja byla dosc dziwna. Matka wiewiorki walczyla z ptakiem i mloda byla schowana miedzy galeziami drzewa na szczescie mielismy jakis orzechy pod reka i rozkruszylismy jej i dalismy. W drodze powrotnej sprawdzilismy jeszcze raz czy wszystko z nia ok i czy zjadla - widac ze orzechy jej posmakowaly i wygladala na zadowolona
![]()
Ostatnio edytowane przez WildLight ; 24.06.08 o 09:02
hehe, fajny "dzidziuś"![]()
E-M10 Mark IIIs, 14-42 EZ, E-520, 14-54 ...
wow ;] Baby squirrel ;]
Powiedzcie mi proszę gdzie "polować" na wiewiórki i w jakich godzinach. Czasem gdzieś jakąś zobaczę ale to przypadek...
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 30.06.08 o 18:17
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
"Złapana" w parku Władysława Andersa we Wrocławiu
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Proponuję wybrać sie do Wrocławia do parku W. Andersa. Tam ludzie dokarmiają orzechami wiewiórki dosłownie zabierają z ręki orzechy.Podchodzą tak blisko, ze miałem problem ze złapaniem ostrości moim Zuiko 40-150mm.
![]()
Ostatnio edytowane przez dominius ; 30.06.08 o 19:07 Powód: Automatyczne scalenie postów
E-30,E-510,C-770UZ, ZD14-42, ZD 40-150 f3.5-4.5,ZD14-54,FL-36R, HLD-4,TCON-17, MCON-40, Marumi-CPL
Moja galeria foto: http://fotowonder.digart.pl/digarty/
[QUOTE=Bodzip;195759]No to i moja panienka
Fotka rewlka, wiewiór tak przekornie sie uśmiecha, że popłakałem sie ze śmiechu.![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.