Ale Ci się udało Marcin - świetna.
Pozdrówka.
Ale Ci się udało Marcin - świetna.
Pozdrówka.
dzieki
troche mydlane wyszlo, bo ciemnawo bylo
150mm 1/50 iso 200 f2,8, moze poruszylem albo fokus troche zle sie ustawil;
ale nie musialem nic przycinac, zrobilem jej chyba ze 100 fotek i latalem za nia po krzakach
pare dni temu zrobilem inne zdjecie kitem 40-150 na iso 800, mysle ze fajne, bardzo ciezkie do powtorzenia, zwierze lesne, nie podobne do wiewiorki, ale pochwale sie
http://jpghost.pl/pliki/myszka.jpg
Ostatnio edytowane przez Marcin510 ; 21.04.08 o 15:53
Bardzo podoba mi się to "zwierze leśne"
Zielsko i gałęzie tworzą klimat porannego wakacyjnego przebudznia. Takiego kompletnego wyluzowania.
Bardzo mi sie podoba.![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Ciekawie uchwycone to lesne zwierzątko, ale chyba daleko mu do wyluzowaniarozgląda sie czujnie, by w razie potrzeby czmyhnąć. Bardzo płochliwe chyba jest. Tym większe uznanie za uchwycenie w kadrze.
Biedna mysza nawet sobie nie może w spokoju tego "ozeska" schrupać.
Przychodzi weekend i zaraz z każdej strony atakują, pstrykają, szpiegują, śledzą hehehe i te teleobiektywy - nic prywatności![]()
Ale słodka wiewiórkajak dla mnie ładne zdjątka. Pozdrawiam
Dokladniej to jest nornica, dosc popularne w lasach i na lakach. Jest o tyle trudne do uchwycenia, ze malo widoczne w trawie, stosunkowo male i bardzo plochliwe.
Zdjecie fajne, aletroche draznia krzaki na pierwszym plane (odrobine ich za duzo), ale ogolnie ok.
Oceny zawsze dokonuje się poprzez porównanie...
A mnie krzaczory się pdobają, tworzą specyficzny nastrój. Jak po przebudzeniu z drzemki w lesie. Fotka wprowadziła mnie w dobry nastrój
Pozdr.
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
a mi sie wydaje ze to jednak myszka
to bylo bardzo male, fotke zrobilem na 150mm z odleglosci okolo 1.5-2 metrow od tego zwierzaka
nornica jest to odmiana myszy, ktora wlasnie tak wyglada jak ta na zdjeciu![]()
Oceny zawsze dokonuje się poprzez porównanie...