Ptaszki całkiem ładniutkiekadry też spoko
fajnie
Ptaszki całkiem ładniutkiekadry też spoko
fajnie
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Żuraw piękny , troszkę za dużo po prawej? jak dla mnie ,ale niech wypowiedzą się eksperci. Ten pierwszy ptak- zagadka intryguje.
Fajnie by było tylko że ptak który jest w całości z głową troche zlewa się z innnymi "bez głowy"poprzednie lepsze
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Coby wątek całkiem nie zardzewiał fotka ważki, którą upolowałem w trakcie gonitwy po lesie za dzięciołem. Zdjęcie zrobione przy pomocy ZD 50-200, który mnie cały czas zadziwia (nie miałem czasu zmieniać, żeby zwierzę nie uciekło). Kadr trochę zabałagoniony , bo ważka w trawie, mam więc mieszane uczucia ale mi tam się podoba.
hmmm mi też się podobabardzo fajnie ustawiłes ostrość
a te trawy dodają takiej .....yyyy szaleństwa do fotki
bardzo fajna jak dla mnie
![]()
Dzięki Igorra.
Jako ciekawostki zdjęcia z Canona 20D:
pierwsze zdjęcie z obiektywu Sigma 18-50mm 1:2.8 EX, który ma teraz odpowiednik 4/3.
Gubałówka widok z Szymoszkowej. Pogoda marna, mgła. Zdjęcie lekko przycięte i wyostrzone.
drugie zdjęcie z obiektywu Tamron SP AF 200-500mm F/5-6.3 Di LD.
Prawie cały kadr, lekko wyostrzone, bo przy 500mm troszkę mydli.
Widok górnej stacji Szymoszkowej z doliny białego, czyli prawie przez całe Zakopane.
Ładna ta fotka z ważką.
Subtelne, prawie pastelowe kolory, kropelki na głowie, płytka ale świetnie dobrana głębia ostrości, wszystko mi się tu podoba.
Aż zatęskniłem za latem![]()
Dziękuję za dobre słowo, Rocco.
Wybrałem się dziś na górkę spotterów przy warszawskim okęciu, miałem szczęście, akurat wracał rządowy Tu-154 z premierem. Dodatkowo ATRy, Embraery.
Więcej zdjęć na http://photoholic.pro.