Strona 286 z 759 PierwszyPierwszy ... 186236276284285286287288296336386 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.851 do 2.860 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

rocco
    Gość
    Dobre.
    Facet pewnie zstanawia się, czy czy warto jeszcze robic czy juz poczekać na dlugi weekend.
    Jechałem na tygodniu 7-ką do Warszawy.
    Duże utrudnienia, korek, wjeżdżające i wyjeżdżające wywrotki z piaskiem i maszyny drogowe, słowem bardzo wkurzająca trasa.
    Stałem właśnie w korku, pod nowo wybudowanym wiaduktem.
    Parę samochodow z przodu na budowany właśnie drugi pas, wjeżdżała dwie cieżarówki.
    Ich wjazdem kierowało czterech facetów, bardzo przjętych rolą. Następnych czterech kierowalo ruchem, pogadując zawzięcie do swoich walkie-talkie.
    Kolejnych pięciu stało sobie spokojnie na powstającym wiadukcie. Oparci swobodnie o barierkę leniwie popalali papieroski, kontemplując widoczny w dole korek.
    Żyć nie umierać :/

| OlyJedi Awatar Sebastian_T
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Pytanie, które mi się nasuwa: "Czy ten pan siedzi i myśli czy tylko siedzi"?
    A to zależy, czy ma czas (siedzi i myśli), czy nie ma, bo robota czeka (to wtedy tylko siedzi)
    Sebastian_T

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wujek.samo.h
    Mieszka w
    Lublin, Poland, Poland
    Siła reputacji
    42
    Moja galeria
    "Kładziemy lachę - niech pękną szkła
    Inżynierowie na 102 !!"

Głęboki wyraz twarzy może świadczyć tylko o wnikliwej zadumie nad światem. "Być może młot to symbol życia, energii, sił witalnych? Sił zdolnych ujażmić naturę. Sił które się skończą gdy ktoś odłaczy prąd."

Generalnie fajna fotka
    MK

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Senkju for koments. Nikt nie zawuważył porzuconej łopaty (która kompozycyjnie równoważy fotę. Ale może tylko mię się tak wydaje)?

Następna fota (to się skończy dopiero jak mnie ktoś zastrzeli. Albo jak mi wybuchnie grill prosto w twarz ):

738
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    739
    Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 24.05.08 o 21:37 Powód: Automatyczne scalenie postów
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar Morlok
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Brrr, tu suknia ślubna, a szybie obiją sie czarni wysłannicy smierci.
    Niezłe, ale jak kobitka jest przesądna to po obejrzeniy fotki pewnie testament zaczęłaby pisać
    Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Zapomniałem dodać tytuł do ostatniej foty. Brzmi: "Zrobi mi tego dzieciaka czy nie...".
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    wszystko fajne. godowy nalot golebi w telnej gali wywolal sporo radosci hehe. pan na koparce nie stresowal sie czemu go kamerujesz? czy w krakowie moze juz cie kojarza?

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Kaz de Wro
    Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    737. Facia nagle wcieło, koparkowy zgasił silnik i nakazał odłączyć inne urządzenia (młot elekt.). Nasłuchuje kiedy będzie wielkie plusk, jak w głębokiej studni po wrzuceniu kamienia. Jakby co w takim sytuacjach, zawsze można zasięgnąć języka w punkcie informacji "i" (patrz znak po prawej), które zawsze są instalowane w rejonie prac ziemnych
    739. Wielce wymowne, idealny strzał. Jednak chcąc robić odniesienie do gołębi (kolor zafarbu) to Ona "posiadła" Jego ... (trochę karkołomny wywód ale zawsze)
    738. Blisko mi do opisu Pi-er 17, wystawowa panna młoda w sukni ślubnej wyciąga rękę w geście "witaj", a odbicie kobiety przed witryną ukazuje mroczny obraz. Jednak kobieta patrzy się na suknię... i koło się zatacza.
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Ten Pan siedzi i pali i w tym czasie myśli, jak walnąć młotem, żeby dobrze było.
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

rocco
    Gość
    Po podaniu tytułu zdjęcie od razu mi się spodobalo.
    Nabrało właściwego kontekstu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów